Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 6. 2022,
11.43

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14

1

Natisni članek

WTA Zoran Krajnc Kaja Juvan

Petek, 24. 6. 2022, 11.43

1 leto, 10 mesecev

Zoran Krajnc

Kaja Juvan izbrala dolgoletnega trenerja Tamare Zidanšek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14

1

Kaja Juvan | Kaja Juvan je izbrala novega glavnega trenerja. | Foto Guliverimage

Kaja Juvan je izbrala novega glavnega trenerja.

Foto: Guliverimage

Teniška igralka Kaja Juvan, trenutno s 60. mestom na lestvici WTA druga najboljša Slovenka, je po slovesu belgijskega trenerja Phillipa Dehaesa hitro izbrala glavnega trenerja, s katerim bo sodelovala v prihodnje. Pomagal ji bo slovenski strokovnjak Zoran Krajnc, ki je že pred kratkim postal del štaba 21-letne Ljubljančanke, piše današnje Delo.

Cameron Norrie
Sportal Slab dan za nosilce

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je z Belgijcem Phillipom Dehaesom sodelovala od aprila lani, pred tem je bil njen trener najdlje Robi Cokan, pol leta pa tudi Španec Antonio Baldellou-Estevan.

Pred kratkim se je njeni trenerski ekipi pridružil Zoran Krajnc. Ptujčan, star 58 let, je bil dolgoletni trener Tamare Zidanšek, trenutno z 58. mestom prve Slovenke na lestvici WTA.

Zoran Krajnc je bil dolgoletni trener Tamare Zidanšek, zdaj pa bo bedel nad razvojem Ljubljančanke. | Foto: Vid Ponikvar Zoran Krajnc je bil dolgoletni trener Tamare Zidanšek, zdaj pa bo bedel nad razvojem Ljubljančanke. Foto: Vid Ponikvar

Juvanova je v nedeljo nastopila na turnirju v nemškem Bad Homburgu, a je izpadla v prvem krogu, potem ko je predala dvoboj proti Italijanki Lucii Bronzetti.

Pod vodstvom Dehaesa se je maja razveselila prvega finala na turnirjih WTA, in sicer v Strasbourgu, v katerem pa je po hudem boju morala priznati premoč favorizirani Nemki Angelique Kerber.

A v želji po še opaznejšem napredovanju v drugem delu sezone, v katerem sta med drugim še dva turnirja za grand slam v Londonu in New Yorku, jeseni pa tudi nov reprezentančni izziv proti Kitajski v pokalu Billie Jean King, je zdaj združila moči s Krajncem, piše Delo.

Za telesno pripravljenost Ljubljančanke bosta še naprej skrbela Miran Kotnik in slovaški kondicijski trener Maroš Molnar.

Naomi Osaka, Serena Williams
Sportal Novo pravilo: hinavščine ne bo več
Tamara Zidanšek
Sportal Zidanškova ni bila kos četrti nosilki
Ne spreglejte