Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Ponedeljek,
12. 10. 2020,
18.30

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,75

4

Natisni članek

OP Francije Rafael Nadal Jelena Đoković Novak Đoković

Ponedeljek, 12. 10. 2020, 18.30

3 leta, 6 mesecev

Čustveni zapisi po finalu OP Francije

Kaj je Đokovićeva žena sporočila Nadalu? Bile so tudi solze. #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,75

4

Jelena Đoković | Foto Jelena Đoković je tudi tokrat stiskala pesti za svojega moža.

Foto: Jelena Đoković je tudi tokrat stiskala pesti za svojega moža.

Po veliki zmagi Rafaela Nadala na OP Francije je bilo prisotnih veliko čustev. Toni Nadal, stric in nekdanji dolgoletni trener Rafe, po 13. zmagi svojega nekdanjega varovanca ni mogel zadrževati solz. Sporočilo je Špancu zapisala tudi Jelena Đoković, žena Novaka Đokovića, dve minuti pozneje pa še svojemu možu.

Rafael Nadal
Sportal Presenečeni Nadal: Kdo je to rekel? Novak?

Na podelitveni slovesnosti smo lahko videli Rafaela Nadala, ki je ob svoji zmagi komaj zadrževal solze, kar je samo še en dokaz, koliko igralcem veliko pomenijo takšne zmage. Še bolj čustven je bil Toni Nadal, nekdanji dolgoletni trener Rafaela Nadala.

Ko tudi vedno resni Toni Nadal pokaže čustva in solze

Toni Nadal je vedno veljal za zelo strogega trenerja, ki je s špartanskim pristopom izklesal Rafaela Nadala. A 59-letni teniški strokovnjak je v nedeljo pokazal, da ima tudi on čustva. Po zmagi so španski mediji želeli izjavo, a Toni ni zdržal. Oblile so ga solze in kar nekaj časa je trajalo, da je lahko kaj povedal.

Na tribunah Roland Garrosa smo lahko videli tudi Jeleno Đoković, v finalu pa tudi Xisca Perello. Medtem ko je žena Rafaela Nadala zelo zadržana in se v javnosti skoraj ne pojavlja, je drugače z Jeleno Đoković. Njo veliko večkrat vidimo na tribunah največjih teniških turnirjev, zelo aktivna pa je tudi na družabnih omrežjih.

Najprej je Jelena Đoković čestitke poslala Rafaelu Nadalu. | Foto: Reuters Najprej je Jelena Đoković čestitke poslala Rafaelu Nadalu. Foto: Reuters Rafael Nadal je dobil prednost pred Đokovićem

Prvi zapis je posvetila Rafaelu Nadalu, ko je ta v finalu po treh nizih premagal njenega moža (6:0, 6:2, 7:5). "Ljubezen in spoštovanje za prekrasno Nadalovo družino. Kakšen velik uspeh. Čestitke Rafi, družini, ekipi in vsem navijačem. Zmagovalec Roland Garrosa," je zapisala Jelena.

Le dve minuti pozneje je nekaj besed posvetila tudi svojemu možu. Sporočilo je bilo nekoliko krajše, a še toliko bolj zgovorno. "Vedno ob tebi, ljubezen, gremo naprej! Ponosni!"

Đoković se bo posvetil družini

Novak Đoković je po porazu povedal, da si bo v domačem Beogradu vzel nekaj časa za svojo družino, nato pa se bo že začel pripravljati na turnir na Dunaju, ki se začne konec oktobra. Nekaj počitka si bo vzel tudi Nadal, za katerega pa je bližnja prihodnost še negotova. Majorčan še ne ve, ali bo letos sploh še odigral kakšen turnir. Torej je v negotovosti tudi finalni turnir najboljše osmerice v Londonu.

Novak Đoković
Sportal Đoković bi že zdavnaj končal športno kariero
Roger Federer Rafael Nadal
Sportal Ob veliki zmagi Nadala se je oglasil tudi Federer
Rafael Nadal
Sportal Rafael Nadal do 20. lovorike za grand slam, Đoković brez vseh možnosti

Ne spreglejte