Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
17. 2. 2013,
9.08

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Tamara Mavsar Jelena Grubišić Krim Mercator Krim Mercator

Nedelja, 17. 2. 2013, 9.08

8 let

Na Madžarsko dva Krimova avtobusa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Padla je Zvezda, padla je Valcea. Lahko pade tudi Ferncvaros? S predstavo, kot smo jih v zadnjem času vajeni zagotovo. Krimovke se bodo z Madžarsko ekipo merile četrt čez tretjo popoldan.

V prvem delu so imele astronomske težave in redki so bili tisti, ki so verjeli, da bo po premoru takšna razlika. Pa je. In še dobro da je. Navijači jih že vidijo v polfinalu. A ne glede na vse sta za njimi "šele" dve zmagi v glavnem delu lige prvakinj. Danes imajo priložnost za tretjo, drugo v gosteh. Ta bi jih uvrstitvi med štiri najboljše še bolj približala, dvomljivcem, ki so sicer vedno bolj redki, pa zaprla usta. "V zmago povsem verjamemo. Če bomo prikazale igro kot smo jo na prvih dveh tekmah, bo prišel tudi rezultat. Se pa zavedamo, da bo treba opraviti pomembno delo v obrambi (ravno ta jih sicer najbolj krasi, op. a.). Da bodo tudi naše vratarke prišle do obramb. In da bi napad prišel do čim več lahkih zadetkov iz protinapadov," je pred odhodom proti glavnemu mestu Madžarske dejala Tamara Mavsar.

"Še bolje kot na prvih dveh tekmah"

Da jih na Madžarskem kaj drugega kot zmaga ne zanima, je potrdila tudi Jelena Grubišić. Hrvaška reprezentantka proti Ferencvarosu še ni igrala, je pa kakovost nekaterih njihovih igralk okusila z reprezentanco. "Igrati moramo še bolje kot na prvih dveh tekmah in se v Ljubljano vrniti z dvema točkama," je dejala Grubišićeva. Ne boji se niti Zsuzsanne Tomori, trenutno druge strelke lige prvakinj, ki je minuli konec tedna Zvezdi nasula neverjetnih 15 golov. "Je v dobri formi, a tudi Krim je izvrstno pripravljen. Upam, da bo naša obramba njihove igralke dobro zaustavljala, kar bo šlo mimo, pa upam, da bom ubranila."

Poleg že omenjenega avtobusa, v katerem so bile igralke in strokovno vodstvo kluba, se je na pot odpravil še en avtobus. V njem so se peljali Krimovci, zvesti navijači, ki jim ne uide domala nobena tekma svojih ljubljenk. "Res je, poleg klubskega avtobusa, je na Madžarsko odpotoval še avtobus z navijači. Natanko 47 jih je bilo na njem, kar pomeni, da bomo spet imeli podporo svojih najbolj zvestih navijačev," je zadovoljno potrdil direktor Krima Goran Dujić.

Ne spreglejte