Gorenje k sodelovanju spet povabilo Aleša Anžiča

Trener vratarjev v rokometni reprezentanci Aleš Anžič bo spet sodeloval s klubom iz domačega mesta Gorenjem. Pomagal bo tudi Željku Babiću.

Aleš Anžič, stoji v drugi vrsti tretji z leve, se vrača v Gorenje.

Aleš Anžič, stoji v drugi vrsti tretji z leve, se vrača v Gorenje. Foto: L. G.

Trener reprezentančnih vratarjev Aleš Anžič se vrača v znano okolje. Spet bo namreč deloval v strokovni ekipi velenjskega Gorenja, s katerim se je pred leti razšel. Ob delu z vratarji bo ob Marku Oštirju tudi pomočnik novega trenerja Željka Babića. Za Velenjčanom je torej zelo uspešen vikend. Nastopil je novo službo in se z reprezentanco uvrstil na evropsko prvenstvo.

"Izredno sem vesel, da smo se z Gorenjem dogovorili za sodelovanje. Moje delo bo v veliki meri osredotočeno na delo z vratarji članske ekipe. Prepričan sem, da bomo s fanti odlično sodelovali. Z večino se poznamo že iz preteklih klubskih sezon in iz reprezentance. Velenjska ekipa bo v novi sezoni doživela kar nekaj sprememb, zastavili smo si visoke cilje, kar menim, da je prav. Vsi skupaj bomo stremeli k temu, da jih izpolnimo v čim večji meri. Želja je, da igramo dober in obenem lep rokomet, ki bo obenem prinašal tudi rezultate," je za klubsko spletno stran dejal Anžič, ki bo v prvi ekipi zamenjal Mortena Larsna.

Danec ostaja trener za fizično pripravo, pomagal pa bo tudi vratarjem mlajših selekcij. Gorenje naslov slovenskega prvaka lovi že štiri leta. Nekaj manj pa ligo prvakov. V njej se ji z vstopom v sponzorsko družino Evropske rokometne zveze (EHF) spet obeta mesto.

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano