Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 12. 2015,
8.01

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

advertorial Atomic smučarska sezona nagradna igra

Petek, 18. 12. 2015, 8.01

2 meseca, 1 teden

Spustite se po smučišču in se potegujte za nove smuči

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Pri Atomicu vsako sezono organizirajo številne smučarske teste ter s tem omogočijo kupcem lažjo odločitev. Enemu bodo podarili tudi nove smuči.

Pomoč pri izbiri pravih smuči

Dandanes je na trgu nešteto različnih modelov smuči, med katerimi je zelo težko izbirati. Razvoj smuči pa vsako leto hitreje in hitreje napreduje. Pri Atomicu so se zato odločili, da kupcem omogočijo prvovrsten stik z opremo, še preden jo kupijo.

Kaj se bo dogajalo na testiranjih?

Na vseh testih bo na voljo velika izbira smuči, prisotni pa bodo tudi strokovnjaki, nekdanji tekmovalci, ki bodo rade volje odgovorili na vsa vaša vprašanja glede opreme. Na vse teste se bo mogoče prijaviti prek spleta, ob prijavi in udeležbi na Atomicovem testu pa vam priskrbijo še 20 odstotkov popusta* na dnevno smučarsko karto.

Odločite se za Atomic test smuči, saj boste tako lahko najbolj optimalno preizkusili vse novosti, ki jih prinaša letošnja sezona.

Novosti v letošnji sezoni

Cilj Atomicovih razvojnih inženirjev je napraviti smuči, ki se prilagajajo vsakemu posamezniku: telesni konstituciji, načinu smučanja, željam in osebnim ciljem.

Smuči serije Nomad

Smuči Atomic Nomad nudijo odlične vozne lastnosti na vseh terenih in vrstah podlage. Zahvaljujoč tehnologiji ARC omogočajo brezskrbno ter lahkotno smučanje, a pri tem ohranjajo izjemen oprijem robnikov in stabilnost smuči.

Smuči iz serije Redster

Serija Redster je namenjena vsem smučarjem, ki si želijo izjemno odzivnih smuči s popolnim oprijemom robnikov in odlično vodljivostjo pri visokih hitrostih. V letošnji sezoni smo veleslalomskim in slalomskim smučem dodali še različico, ki združuje lastnostih obojih smuči, Redster XT. Smuči Redster XT zagotavljajo dinamične, kratke zavoje in hkrati nudijo odlično stabilnost v dolgih zavojih. Smuči so na voljo v treh trdotah in s tem zagotavljajo ustrezanje prav vsem smučarjem.

Ženske smuči

Pri Atomicu prav tako veliko časa namenjajo razvoju ženskih smuči in nudijo širok nabor modelov, ki so namenjeni različnim terenom in načinom smučanja. Ženski kolekciji smuči za urejene terene so dodali žensko različico smuči Redster XT, ki bo navdušila vrhunske rekreativne smučarke. Obdržali pa so tudi revolucionarni tehnologiji ARC in Bend-x, ki zagotavljata odličen oprijem in lahkoten upogib smuči, ter prenovili serijo smuči All Mountain. Smučanje z novimi smučmi bo tako še preprostejše, oprijem še boljši, nadzor pa popoln.

Ne spreglejte