Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 3. 2014,
9.44

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Salomon

Ponedeljek, 24. 3. 2014, 9.44

6 let, 7 mesecev

Salomon CITYTRAIL - pobegni vsakdanji tekaški rutini

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Tek je vrsta rekreacije, ki jo izvaja vse več ljudi. Z njim ohranjamo dobro telesno pripravljenost, napolnimo telo z energijo in preizkušamo meje svoje zmogljivosti.

Tek je priljubljen tudi zaradi dostopnosti, saj je teren vedno pripravljen, ne glede na to, kje smo. Tereni, po katerih tečemo, se med seboj razlikujejo in delijo tek na dve kategoriji. Pri trail runningu oziroma teku zunaj urejenih poti nam različne podlage in razgibanost terena postavljajo izzive na vsakem koraku, pri teku po urejenih poteh pa si moramo ta izziv postaviti sami. Zveni neizvedljivo?

CITYTRAIL™ predstavlja nenehno raziskovanje enkratnih in neponovljivih poti vsakega mesta. Betonsko mesto želimo pretvoriti v zanimiv poligon za tek, kjer smo ves čas na preži za novimi možnostmi za popestritev treninga – iščemo nove tekaške poti, različne podlage in zanimive lokacije, za katere še ne vemo, da obstajajo. Torej svobodo in užitek teka zunaj urejenih poti prenesemo v mestno okolje. S tem namenom so pri Salomonu razvili povsem novo linijo tekaške opreme CITYTRAIL™, ki omogoča svobodo gibanja in izjemno vsestranskost.

X-SCREAM

Odkrijte CITY TRAIL z novim tekaškim copatom! X-SCREAM vas bo navdušil pri teku po mestnih ulicah z blaženjem LT MUSCLE, pri katerem gre za izjemno lahek material, ki odlično blaži udarce in predvsem pomaga pri prenosu energije iz petnega dela v odriv. Popolno prileganje zagotavlja raztegljiva mrežica Sensiflex , ki je nameščena v sprednjem delu čevlja za boljšo kontrolo gibanje stopala v najbolj kritičnem predelu. Popoln in natančen oprijem stopala ponuja kombinacija sistema Sensifit™ in kevlarskih vezalk Quicklace®, saj ohranjata stopalo na pravem mestu ves čas aktivnosti. X-SCREAM je namenjen vsem tekačem, ki iščejo več blaženja, odzivnosti in hitrosti na vsakem koraku. Idealni tekaški copat, ki vas popelje na raziskovanje še neodkritih mestnih avantur!

SENSE PRO

Odkrivajte privlačne tekaške poti znotraj svojega mestnega kroga in svojemu stopalu omogočite naravno gibanje. SENSE PRO je popolnoma nov tekaški copat CITY TRAIL, namenjen vsem tistim, ki želite osvojiti novo tehniko teka po sprednjem delu stopala. Nov koncept zmanjšuje možnost pristajanja na peto ter s tem omogoča naravno gibaje stopala, precizno zaznavanje podlage ter boljše ravnotežje. Posebej oblikovan del notranjega čevlja z dodano gladko, brezšivno mrežico ENDOFIT™ popolnoma oprime stopalo in zagotavlja kar najboljše prileganje. Koncept, prevzet iz tekmovalne kolekcije, je namenjen vsem tekačem, ki želijo združiti svobodo naravnega gibanja in privlačne izzive, ki jih ponuja mestno okolje.

Poleg obutve za CITYTRAIL™ je Salomon oblikoval tudi posebno linijo oblačil, v kateri so tehnične lastnosti združili z urbanim slogom. Oblačila po tehničnih lastnostih ne zaostajajo, kot se morda zdi na prvi pogled, saj zagotavljajo odvajanje znoja, hitro sušenje in imajo ravne šive. Cilj pri oblikovanju ni bil le izpolniti tehnične lastnosti, ampak vse skupaj povezati v sproščen dizajn, ki bo ustrezal mestnemu utripu. Kolekcijo sestavljajo različni modeli tekaških jaken, hlač in majic, tako da lahko vsak najde ustrezen artikel glede na potrebe oziroma zahteve.

Salomon CITYTRAIL – ZAČUTI SVOBODO V SVOJEM MESTU!

Več informacij na www.salomon.com/si.

Ne spreglejte