Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
3. 7. 2021,
14.42

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

NK Celje Žan Medved

Sobota, 3. 7. 2021, 14.42

2 leti, 9 mesecev

Okrepitev

Žan Medved prihaja v Celje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06
Žan Medved | Mladi slovenski reprezentant je okrepil celjski klub. | Foto Blaž Weindorfer/Sportida

Mladi slovenski reprezentant je okrepil celjski klub.

Foto: Blaž Weindorfer/Sportida

Na posodo s Slovana iz Bratislave v knežje mesto prihaja mladi napadalec Žan Medved. Eden glavnih razlogov za prihod Slovenjgradčana na stadion Z'dežele je tudi trener moštva Agron Šalja, ki člana slovenske reprezentance do 21 let, ki je letos nastopala na domačem evropskem prvenstvu, tudi zelo dobro pozna.

Dvaindvajsetletnik je v celjski klub prišel kot posojen igralec s strani Slovana iz Bratislave. "Občutki so zelo dobri, vesel sem, da sem se uspel dogovoriti z NK Celje, in upam, da so vsi ljudje v klubu zadovoljni z mojim prihodom," je Medved povedal za klubsko spletno stran. Napadalec je tudi mladinski reprezentant Slovenije, izkušnje pa je v zadnjih letih nabiral predvsem v tujini. "Zaradi svojih izkušenj v tujini upam, da bom mladim fantom v ekipi znal pomagati, če bodo pomoč iskali. Prepričan sem, da imajo veliko kvalitete, saj drugače ne bi bili tukaj."

Za prihod v NK Celje se je odločil predvsem zaradi trenerja, saj ga že dobro pozna. "S trenerjem se dobro poznava, kar je bil tudi eden izmed ključnih razlogov, da sem sprejel ponudbo NK Celje. Ko sva se pogovarjala, mi je predstavil klubsko vizijo in cilje. Ni skrivnost, da so me želeli tudi drugi klubi v Sloveniji, ampak sam pri sebi in z ekipo prišel do odločitve, da je Celje prava destinacija."

Pomembno vlogo pri odločitvi je igrala tudi vizija kluba: "Po prihodu v klub so mi bili predstavljeni jasni cilji. Odkrito lahko povem, da sem s Slovanom osvojil dve prvenstvi in ne vidim razloga, zakaj letos z NK Celje ne bi napadal prvega mesta. Vem, kakšna je bila prejšnja sezona, in zavedam se, da takšne sezone pridejo, ampak tukaj sem, da pomagam klubu uresničiti zastavljene cilje."

NK Maribor prvak 2022
Sportal Spored 1. SNL 2022/23
NK Maribor NŠ Mura
Sportal Ni kaj, Mariboru in Olimpiji ne bo lahko že v prvem krogu!
Ne spreglejte