Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Torek,
22. 10. 2019,
13.33

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12

Natisni članek

Prva liga Telekom Slovenije NK Maribor NK Maribor Darko Milanič Aleks Pihler

Torek, 22. 10. 2019, 13.33

4 leta, 6 mesecev

Prijateljska tekma v Vidmu pri Ptuju

Mariborčani bodo danes celili rane v okolici Ptuja #video

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12

Nogometaši Maribora bodo pred naslednjim dvobojem Prve lige Telekom Slovenije, v soboto jih čaka štajerski derbi s Celjem, odigrali še pripravljalno srečanje, na katerem bodo dobili priložnost zlasti izbranci Darka Milaniča z manjšo minutažo. Vijolice bodo po bolečem porazu v Sežani (1:4) danes gostovale v Vidmu pri Ptuju, kjer se bodo pomerile s tretjeligaškim klubom.

Sportal Ste zamudili oddajo Goool!? Dušan Kosić je imel marsikaj povedati ... #video

Branilci državnega naslova, ki so v nedeljo visoko izgubili s Taborom (1:4) in končali imeniten niz v Prvi ligi Telekom Slovenije, v katerem so zbrali šest zmag ter remi, bodo danes na delu v okolici najstarejšega slovenskega mesta. V prijateljski tekmi se bodo pomerili s tretjeligaškim klubom Videm, ki ga vodi Robert Hojnik in v vzhodni skupini tretje lige zaseda 9. mesto. V nedeljo je izgubil tretjeligaški dvoboj proti Dravinji (3:5), danes pa ga čaka obračun s 15-kratnim slovenskim prvakom, ki želi čim hitreje pozabiti na slabo predstavo na Krasu. Dvoboj se bo začel ob 16.30.

Iščejo kandidate za štajerski derbi

Amir Dervišević bi lahko danes za razliko od nedeljske tekme v Sežani stopil na igrišče.  | Foto: Grega Valančič/Sportida Amir Dervišević bi lahko danes za razliko od nedeljske tekme v Sežani stopil na igrišče. Foto: Grega Valančič/Sportida ''Slabi smo bili. Vse je bilo slabo,'' je bil Darko Milanič nezadovoljen s predstavo Maribora v Sežani, zvezni igralec Aleks Pihler pa je v iskanju razlogov za tako visok poraz pojasnil: ''Od slabega dneva do individualnih napak, ki si jih ne bi smeli privoščiti. Preveč je razlogov.''

''Čim prej, takoj na naslednjem srečanju, moramo ujeti formo, biti kot takrat, ko smo bili poletni in smo bili videti kot moštvo,'' je Milanič razkril cilj, ki ga želi uresničiti na sobotni poslastici 15. kroga Prve lige Telekom Slovenije med Mariborom in Celjem. Ogledati si jo bo mogoče v neposrednem prenosu na Planet TV. Morda na tisti tekmi dočaka priložnost tudi kateri izmed igralcev Maribora, ki se bo predstavil v Vidmu pri Ptuju.

V Sežani so na klopi sedeli Blaž Vrhovec, Marcos Tavares, Jasmin Mešanović (vsi trije so vstopili v igro), Gregor Bajde, Amir Dervišević, Martin Kramarič in Jasmin Handanović pa so ostali brez priložnosti. Zaradi kazni je dvoboj v Sežani izpustil Špiro Peričić, zaradi viroze pa so gostovanje na Krasu izpustili Andrej Kotnik, Luka Koblar in Nardin Mulahusejnović.

Sportal Na začetku sta mu verjela le Hadžić in Mandarić, zdaj je kralj #video
Darko Milanič
Sportal Priznanje, ki ga iz ust Milaniča ne slišimo pogosto #video
Tabor Sežana
Sportal Mariboru prisolil zaušnico, kot mu je ni že dolgo nihče, in odprl srce #intervju
Mario Lucas Horvat Aluminij
Sportal Gesta, ki je navdušila javnost in orosila oči velikega osmoljenca Aluminija
Ne spreglejte