Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Nedelja,
26. 8. 2018,
13.56

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,48

2

Natisni članek

Milan Mandarić Safet Hadžić

Nedelja, 26. 8. 2018, 13.56

5 let, 7 mesecev

Že tretji trener na klopi prvakov v tej sezoni

Safetu Hadžiću še tretjič vloga gasilca pri Olimpiji

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,48

2

Safet Hadžić | Foto Vid Ponikvar

Foto: Vid Ponikvar

Iz nogometnega kluba Olimpija so sporočili, da bo do nadaljnjega Olimpijo vodil Safet Hadžić. To pomeni, da bo na klopi že danes, ko bodo Ljubljančani v gosteh igrali proti Domžalam. Zoran Barišić še vedno ostaja prvi kandidat za trajnostno rešitev.

Safet Hadžić, ki je le začasna rešitev, dokler Milan Mandarić ne bo izbral novega trenerja, je tako še tretjič postal začasni trener Olimpije. Prvič je med julijem in avgustom 2010 vodil sedem tekem, drugič je bil glavni trener Olimpije med aprilom in majem 2017, ko jo je vodil na 12 tekmah, vprašanje pa je, koliko časa bo vlogo dežurnega gasilca opravljal zdaj, ko ga je ta naloga doletela še tretjič.

Danes nogometaše Olimpije čaka prvenstveni derbi 6. kroga Prve lige Telekom Slovenije, ko bodo gostovali v Domžalah, v četrtek pa še povratna tekma play-offa lige Europa proti Spartaku v Trnavi. V Stožicah so Ljubljančani izgubili z 0:2.

Zoran Barišić
Sportal Mandarić potrdil novo spremembo. Na klop Olimpije Avstrijec?

Zoran Barišić je še vedno prvi kandidat

Aleksandar Linta, pomočnik Ilije Stolice, ki je začel sezono na trenerski klopi Olimpije, je tako na njeni klopi zdržal le sedem tekem. Že po porazu na večnem derbiju proti Mariboru v Stožicah z 0:3 prejšnjo nedeljo se je Mandarić, ki je po treh zmagah v nizu celo razmišljal o tem, da ga zadrži kot trajno rešitev, odločil, da v njem ne vidi pravega človeka za vlogo glavnega trenerja.

Zoran Barišić, nekdanji trener dunajskega Rapida, je še vedno favorit številka ena. | Foto: Reuters Zoran Barišić, nekdanji trener dunajskega Rapida, je še vedno favorit številka ena. Foto: Reuters

Po četrtkovem evropskem porazu v Stožicah proti Spartaku pa je to v pogovoru za Sportal tudi javno priznal, zato smo z zanimanjem pričakovali, kdo bo na klopi sedel na današnji tekmi v Domžalah. Po besedah, ki jih je izrekel Mandarić, bi bilo zelo čudno, da bi bil to še vedno Linta, tako da se je danes zgodila pričakovana sprememba, ki pa po naših informacijah ne spreminja dejstva, da je prvi kandidat za klop Ljubljančanov še vedno Avstrijec Zoran Barišić. Ali bo to tudi zares postal, pa bo jasno kaj kmalu. Naš vir nam je prišepnil, da najverjetneje že v naslednjem tednu.

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 lahko štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljate v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem je na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglejte