Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 8. 2024,
10.43

Osveženo pred

6 ur, 38 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,06
olimpijske igre Strelstvo Pariz 2024 Pariz 2024 Kim Ye-ji

Natisni članek

Petek, 9. 8. 2024, 10.43

6 ur, 38 minut

Omedlela med novinarsko konferenco

Južnokorejska medalistka po prihodu v domovino pristala v bolnišnici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,06
Kim Ye-ji | Južnokorejsko strelko Kim Ye-ji so danes prepeljali v bolnišnico, potem ko je med novinarsko konferenco v domovini omedlela. | Foto Reuters

Južnokorejsko strelko Kim Ye-ji so danes prepeljali v bolnišnico, potem ko je med novinarsko konferenco v domovini omedlela.

Foto: Reuters

Južnokorejsko strelko Kim Ye-ji, ki je na olimpijskih igrah v Parizu osvojila srebrno medaljo v streljanju z zračno pištolo na 10 metrov, so danes prepeljali v bolnišnico, potem ko je med novinarsko konferenco v domovini omedlela, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Enaintridesetletnica je prejšnji teden s svojim mirnim vedenjem, strelskimi očali z žičnimi okvirji in bejzbolsko kapo ob srebrni medalji postala tudi svetovna spletna senzacija, pohvalil jo je tudi lastnik družbenega omrežja X Elon Musk.

Kim je danes med pogovorom s tamkajšnjimi novinarji na jugu države nenadoma obležala in so jo prepeljali v bolnišnico. Tiskovni predstavnik okrožja Imsil je dejal, da si je Kim po incidentu opomogla in je bila premeščena v splošno bolnišnico v mestu Jeonju.

"Delavci prve pomoči so nas obvestili, da ne potrebuje resnega zdravljenja," je dejal tiskovni predstavnik in dodal, da jo čaka še zdravniški pregled.

Njen trener Kwak Min-su je dejal, da njegova varovanka nima zdravstvenih težav, se pa je od sredine julija spopadala z "nakopičeno utrujenostjo" in zelo natrpanim urnikom tekmovanj.

Pariz 2024 kite Toni Vodišek
Sportal Vodišek srebrn, v igri za kolajno Pia Babnik, rokometaši ob 21.30
Kristjan Čeh
Sportal Albert Šoba: Malo razočaran nad rezultati na olimpijskih igrah, a jih razumem
ZDA Srbija Košarka OI 2024
Sportal Srbski kapetan odprl dušo: Američani ne potrebujejo takšne sodniške pomoči!

 

Ne spreglejte