Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sobota,
11. 4. 2020,
18.25

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Bruno Rezende

Sobota, 11. 4. 2020, 18.25

4 leta

Bruno Rezende iz Italije nazaj domov

Uradno: brazilski zvezdnik se vrača v domovino

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05
Bruno Rezende | Bruninho kolobari med brazilskimi in italijanskimi klubi. Zdaj je spet na vrsti Brazilija. | Foto FIVB

Bruninho kolobari med brazilskimi in italijanskimi klubi. Zdaj je spet na vrsti Brazilija.

Foto: FIVB

"Hvala, šampion," so zapisali na strani italijanskih prvakov, ekipe Lube Civitanova, in še uradno potrdili, da se brazilski zvezdnik Bruno Rezende poslavlja od ekipe. Brazilec bo v prihodnji sezoni igral pri brazilski ekipi Volei Taubate, pri Civitanovi pa ga bo zamenjal Argentinec Luciano de Cecco.

Bruno se je h klubu Lube Civitanova preselil poleti leta 2018 iz Modene in z njim osvojil vse, kar se je osvojiti dalo. Ekipo je popeljal do naslova italijanskih državnih prvakov, v žep je pospravil italijanski pokal, najboljši pa so bili tudi v ligi prvakov in svetovnem klubskem prvenstvu. Ob teh uspehih se je v zgodovino kluba zapisal z zlatimi črkami, nikoli pa ga ne bodo pozabili niti navijači.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👋🏻 La Cucine Lube Civitanova saluta @bruninho1 . 🇧🇷Il palleggiatore brasiliano, con lo stop anticipato della stagione, chiude dopo due anni incredibili la sua esperienza con i cucinieri: nei giorni scorsi sono arrivati via social i suoi saluti . 🙏🏻Il Club biancorosso intende ringraziare per la straordinaria professionalità Bruno, che ha contribuito a far raggiungere alla società vette mai conquistate finora . 👏🏻Il regista carioca ha trascinato la Cucine Lube Civitanova alla conquista di un incredibile poker di trofei consecutivi (🇮🇹Scudetto, 🏆Champions League, 🌍Mondiale per Club, 🥇Coppa Italia) che resterà indimenticabile nella storia del Club, così come Bruno, siamo sicuri, rimarrà indimenticato nei cuori di tutti i tifosi biancorossi . ⚪️🔴Grazie Campione! . #noisiamolube #iorestoacasa #nessundorma #coppaitalia2020 #campionidelmondo #campioniditalia #campionideuropa #civitanovamarche #volleyball

A post shared by A.S. Volley Lube Civitanova (@asvolleylube) on

"Zahvaljujem se vsem, ki so me sprejeli z odprtimi rokami. To me je gnalo in motiviralo, da dosežem svoje osebne cilje, vendar vedno z ekipo v ospredju. Hvaležnost bo večna," je v slovo pomahal 33-letni olimpijski prvak iz leta 2016. Slovo ni bilo takšno, kot bi si vsi želeli, saj so prvenstvo v Italiji zaradi koronavirusa končali predčasno, lovorik pa niso podelili.

Vodstvo Lube Civitanove je že našlo njegovo zamenjavo, ta ne bo nihče drug kot prvi podajalec Perugie, Argentinec Luciano de Cecco.

Preberite še:

Odbojka Žoga Splošna
Sportal Tudi v Italiji brez odbojkarskih prvakov
odbojka žoga
Sportal Sloveniji le eno mesto v ligi prvakov
Žana Zdovc Sporer
Sportal Žana Zdovc Sporer ostaja na Poljskem: Zaznala sem ogromen napredek
Tine Sattler
Sportal Tine Sattler: Povsem jasno je, zakaj je bilo toliko kamikaz
Ne spreglejte