Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 5. 2016,
19.22

Osveženo pred

7 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

odbojka Mitar Đurić Bruno Rezende

Torek, 10. 5. 2016, 19.22

7 let, 11 mesecev

Brazilski čarovnik se vrača v domovino,  velik Urnautov prijatelj odhaja k Gianiju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Brazilski organizator igre Bruno Rezende, ki je z Modeno osvojil naslov italijanskega državnega prvaka, bo v prihodnji sezoni igral za brazilsko ekipo Sesi Sao Paolo. V Italiji bo tudi v prihodnji sezoni igral grški reprezentant Mitar Đurić, ki bo Trento zamenjal za Verono.

Odbojkarji Modene so v odločilni tretji finalni tekmi končnice italijanskega državnega prvenstva s 3:2 premagali Perugio in se po letu 2002 prvič veselili naslova državnega prvaka Italije. Zanje je bil to dvanajsti naslov državnih prvakov v zgodovini kluba, v letošnji sezoni pa so bili najboljši tudi v italijanskem pokalu in v superpokalu. Vendar pa bodo v novo sezono vstopili brez organizatorja igre Rezendeja, ki se bo vrnil v Brazilijo.

"Pred nekaj meseci sem se z vodstvom kluba pogovarjal o podaljšanju pogodbe, vendar so mi dejali, da imajo nekaj težav s pokrovitelji, zato sem se odločil, da sprejmem ponudbo Sesija. Žal mi je, da zapuščam ekipo, pripravljen sem bil sprejeti tudi nižjo pogodbo, samo da bi lahko ostal v Modeni, toda ...," je za italijansko spletno stran panorama.it dejal odlični brazilski odbojkar.

Slovenski selektor razselil velika prijatelja

Na spletni strani Verone, ki jo vodi Andrea Giani, sicer selektor slovenske reprezentance, pa so danes objavili, da prihaja Đurić, ki je v minuli sezoni skupaj s kapetanom slovenske reprezentance in velikim priajteljem Tinetom Urnautom igral za Trentino. Prihod Đuriča tudi pomeni, da srbski korektor Saša Starović zapušča mesto ljubezni.

"Zelo sem vesel, da sem postal član Verone. Pripravljen sem na nove izzive s svojo novo ekipo. V teh dneh sem govoril s trenerjem Gianijem in predstavil mi je projekt, ki mi je zelo všeč," pa je ob prihodu v Verono dejal 27-letni Sarajevčan, ki že vrsto let igra za grško reprezentanco.
 

Ne spreglejte