SiolNET. Sportal Odbojka
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Connor McConnell

Mariborčani našli novega korektorja

0,03

termometer

OK Merkur Maribor | Connor McConnell je novi član Maribora. | Foto: OK Merkur Maribor
Connor McConnell je novi član Maribora. Foto: OK Merkur Maribor

Pri OK Merkur Maribor so po odhodu Ahmeda Ikhbayrija naznanili prihod novega korektorja, član štajerskega kluba je postal 23-letni Kanadčan Connor McConnell, ki je v pretekli sezoni branil barve Panvite Pomgrad. Drugi korektor Sani Adžović je podaljšal pogodbo za dve sezoni.

Nova okrepitev Mariborčanov na korektorskem mestu je 23-letni Connor McConnell. 198 centimetrov visoki igralec se je v Slovenijo preselil lani, ko je s kanadske univerze University of New Brunswick prišel k Panviti, od koder se zdaj seli v Maribor. Štajerski kolektiv se je dogovoril tudi za podaljšanje sodelovanja z drugim korektorjem, 19-letni Jeseničan Sani Adžović ostaja še dve sezoni.

"Na položaju korektorja smo zamenjavo za Ahmeda, ki odhaja v Korejo, našli v kanadskem odbojkarju McConnellu, ki je prejšnjo sezono zelo dobro odigral v Murski Soboti. Videli smo, da bi se lahko zelo dobro vklopil v našo mlado sredino, saj gre za dobrega, mladega, delovnega odbojkarja, željnega dela in igranja. Sani Adžović je z nami že dve sezoni, naredil je velik napredek, s podpisom te pogodbe računamo nanj tudi v prihodnje. Je mlad, željan trdo delati in se vsakodnevno dokazovati na igrišču," je ob tem povedal glavni trener Sebastijan Škorc.

"Na položaju korektorja smo zamenjavo za Ahmeda, ki odhaja v Korejo, našli v kanadskem odbojkarju McConnellu, ki je prejšnjo sezono zelo dobro odigral v Murski Soboti. Videli smo, da bi se lahko zelo dobro vklopil v našo mlado sredino," meni glavni trener. | Foto: Grega Valančič/Sportida "Na položaju korektorja smo zamenjavo za Ahmeda, ki odhaja v Korejo, našli v kanadskem odbojkarju McConnellu, ki je prejšnjo sezono zelo dobro odigral v Murski Soboti. Videli smo, da bi se lahko zelo dobro vklopil v našo mlado sredino," meni glavni trener. Foto: Grega Valančič/Sportida

"Za podpis pogodbe z OK Merkur Maribor sem se odločil, ker gre za mlado in perspektivno ekipo, ki v prihajajoči sezoni veliko obeta. V preteklih letih so se borili za naslov prvaka in za igralca je to tisto, kar iščeš v ekipi. Fantje, ki ostajajo tudi v novi sezoni, imajo izkušnje z igranjem lige prvakov in to je nekaj, kar je lahko neverjetno dragoceno za program. V novi sezoni bomo igrali v srednjeevropski ligi MEVZA, kjer moj nekdanji klub ni igral, zato sem še posebej zelo navdušen. Nazadnje sem se po pogovoru s trenerjem Škorcem odločil igrati za OK Merkur Maribor, saj sta mi bila zelo všeč njegova miselnost glede treningov in način, kako želi vnesti kulturo zmagovalne ekipe. Veselim se tudi življenja v večjem mestu," pa je ob podpisu pogodbe dejal McConnell.

OK Merkur Maribor Sportal Mariborčani v novo sezono z mladima močema

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin