Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sreda,
25. 9. 2019,
21.15

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,69

Natisni članek

Barcelona Lionel Messi Lionel Messi

Sreda, 25. 9. 2019, 21.15

4 leta, 6 mesecev

Znan je termin prvega el clasica v tej sezoni

Slaba novica za Barcelono. Messi je kljub vsemu poškodovan.

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,69
Lionel Messi | Strelec 51 golov za Barcelono v prejšnji sezoni Lionel Messi bo spet nekaj časa na stranskem tiru. | Foto Reuters

Strelec 51 golov za Barcelono v prejšnji sezoni Lionel Messi bo spet nekaj časa na stranskem tiru.

Foto: Reuters

"V garderobi je ostal iz preventivnih razlogov. Mislim, da z njim ne bo hujšega in bo že na naslednji tekmi igral," je po zmagi s 3:1 nad Villarrealom povedal trener Barcelone Ernesto Valverde o Lionelu Messiju, a se očitno uštel. Iz Barcelone so sporočili, da je Argentinec spet poškodovan. Medtem je postal znan tudi termin prvega el clasica v tej sezoni, ki bo na sporedu že prihodnji teden.

Lionel Messi
Sportal Trener Barcelone pomiril navijače: z Messijem ni hujšega

Lionel Messi je proti Villarrealu nastopil šele tretjič v tej sezoni in sploh prvič zaigral od prve minute, a ob polčasu ostal v garderobi, potem ko je v prvem polčasu po eni izmed akcij obsedel na igrišču in potreboval zdravniško pomoč. Danes je postalo jasno, da vse le ni bilo tako nedolžno, kot je mislil trener Barcelone Ernesto Valverde, ampak se je Argentinec res poškodoval.

Iz Barcelone so danes zvečer sporočili, da je Messi opravil podrobne zdravniške preglede, po katerih je jasno, da si je poškodoval mišico na levi nogi, zaradi katere bo spet počival. Kako dolgo, še ni znano, a naslednjo tekmo Barcelone bo zagotovo izpustil.

Messi, ki se je poškodoval takoj na začetku sezone in izpustil prve štiri tekme, tako ne bo mogel pomagati konec tedna na prvenstvenem gostovanju pri Getafeju, kar navijače Barcelone skrbi. Katalonci so na začetku te sezone v gosteh zelo slabi. Izgubili so proti Athletic Bilbau in Granadi, remizirali pa z Osasuno in tudi v ligi prvakov proti Borussii v Dortmundu, čeprav so jih Nemci popolnoma nadigrali.

Znan je termin prvega el clasica. Bizaren je.

el clasico, FC Barcelona, Real Madrid | Foto: Reuters Foto: Reuters Iz vodstva tekmovanja prve španske lige so sporočili termin prvega el clasica, obračuna Real Madrida in Barcelone. Največja tekmeca v španskem in tudi evropskem nogometu se bosta med seboj prvič udarila že prihodnji mesec, in sicer v soboto, 26. oktobra na Camp Nou.

Bo pa ura začetka velikega derbija precej nenavadna. Nogometaši bodo najbolj spektakularen nogometni derbi na svetu začeli ob 13. uri po srednjeevropskem času. Zaradi velikega azijskega trga, seveda.
Lionel Messi
Sportal Presenečenje v Milanu. Messi je najboljši igralec leta 2019!
Ne spreglejte