Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 5. 2021,
15.51

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Nogometna zveza Slovenije Ljubljana Maribor Euro U-21

Petek, 21. 5. 2021, 15.51

2 leti, 11 mesecev

Pričetek prodaje vstopnic za zaključni del EP do 21 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01
Euro U21 - Maribor | Foto Vid Ponikvar

Foto: Vid Ponikvar

Nogometna zveza Slovenije je v izjavi za javnost sporočila, da se je začela prodaja vstopnic za zaključni del evropskega nogometnega prvenstva do 21 let, ki poteka v Sloveniji in na Madžarskem.

Z novimi sprostitvami ukrepov za zajezitev in obvladovanje covida-19 so namreč gledalci ponovno dovoljeni na športnih prireditvah. V skladu z veljavnimi ukrepi bo na stadionih treba spoštovati preventivne ukrepe, z nošenjem obraznih mask in spoštovanjem medsebojne razdalje, tekme pa si bodo lahko v živo ogledali le gledalci, ki izpolnjujejo tako imenovane PCT pogoje.

Euro U21: Slovenija - Italija
Sportal Angleži v drami premagali Hrvate, pa ostali brez četrtfinala, tudi za Slovence konec

Drugi del brez Slovencev

Slovenija je marčevski skupinski del prvenstva v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru gostila brez prisotnosti gledalcev, slovenska reprezentanca pa se v skupini ob Španiji, Italiji in Češki ni uspela prebiti iz skupine B v izločilne boje. V teh bodo tako poleg Špancev in Italijanov v Sloveniji nastopili še Hrvati in Portugalci, ki so napredovali iz skupine D.

Poslastie v Mariboru in Ljubljani

Maribor bo v četrtfinalu 31. maja gostil tekmo Španija - Hrvaška, v Ljubljani pa se bosta isti dan pomerila Portugalska in Italija. Cena vstopnic prve kategorije je 7, druge pa 5 evrov. Preostala četrtfinalna para bosta na sporedu na Madžarskem. V Budimpešti se bosta 31. maja pomerila Nizozemska in Francija, v Szekesfehervarju pa isti dan Danska in Nemčija.

Maribor bo gostil polfinalno tekmo 3. junija, cene vstopnic pa so 10 evrov za sedišča prve kategorije in 8 za sedišča druge kategorije. Drugi polfinale bo gostil Szekesfehervar.

Finale EP do 21 let bo odigran v Ljubljani, ko se bosta najboljši ekipi letošnjega tekmovanja pomerili v Stožicah. Tekma, ki bo na sporedu v nedeljo, 6. junija, se bo pričela ob 21. uri. Cene vstopnic bodo 15 oz. 13 evrov.

Preberite še:

Aljoša Matko
Sportal Srček za dekle in mamo, ki ga Slovenija ne bo nikoli pozabila
Ne spreglejte