Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 8. 2016,
19.53

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Natisni članek

Paul Pogba Manchester United angleško prvenstvo Juventus

Ponedeljek, 8. 8. 2016, 19.53

6 let, 7 mesecev

Paul Pogba na zdravniških pregledih

Najdražji igralec vseh časov prestal zdravniški pregled in že pozira v novem dresu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Francoski nogometni zveznik Paul Pogba je prispel v Manchester in uspešno prestal zdravniške preglede, kar pomeni, da donedavnega asa Juventusa, ki je leta 2012 v Torino prišel ravno iz vrst rdečih vragov, od rekordnega prestopa loči še uradna potrditev Manchester Uniteda.

Po poročanju Guardiana je Pogba uspešno prestal zdravniški pregled, na Twitterju pa so se že pojavile slike, kako francoski vezist z osebjem Manchester Uniteda pozira v dresu rdečih vragov. Vsi pričakujejo, da bo Manchester United veliko novico in rekordni prestop objavil v naslednjih urah ali celo minutah.

Bale že zgodovina?

Do zdaj je za najdražji nogometni posel, izpeljan ob prestopu nogometaša iz enega v drug klub, veljala selitev Garetha Bala iz Tottenhama v Real. Madridski velikan je londonskemu klubu izplačal kar 101 milijon evrov. Če gre verjeti napovedim, o katerih v zadnjih dnevih na veliko poročajo otoški mediji, Guardian poroča, da gre za vsoto kar 110 milijonov evrov, bo bele baletnike na lestvici najdražjih nakupov kmalu zamenjal Manchester United.

Za tri igralce kar 190 milijonov evrov

Rdeči vragi so pod vodstvom Joseja Mourinha v svoje vrste privabili še Paula Pogbaja, ki se je pred leti že dokazoval na Old Traffordu, a ni bil deležen velike pozornosti. Svoj talent je dokazal pri Juventusu, ki bo tako v kratkem tudi uradno ostal brez enega najboljših francoskih nogometašev. Manchester United mlademu francoskemu zveznemu igralcu ponuja petletno pogodbo. Pred tem je portugalski trener kupil še Erica BaillyjaHenrikha Mkhitaryana in velikega Zlatana Ibrahimovića. Ker je Šved na Old Trafford prišel brez odškodnine, so Bailly, Mkhitaryan in Pogba United skupaj stali kar 190 milijonov evrov.

Pogba je takole danes pristal v Manchestru:

Potem pa se je v chevrolet camaru odpeljal proti stavbi za trening AON:

 

Ne spreglejte