Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 4. 2023,
22.08

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80

Natisni članek

spor liga prvakov liga prvakov UEFA liga prvakov Bayern München Leroy Sane Sadio Mane

Sreda, 12. 4. 2023, 22.08

1 leto

Nove težave: po polomu Bayerna v garderobi zapele pesti?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80
Sadio Mane Leroy Sane | Napetost med Sadiom Manejem in Leroyem Sanejem je bilo moč opaziti že v zadnjih minutah tekme. | Foto Guliverimage

Napetost med Sadiom Manejem in Leroyem Sanejem je bilo moč opaziti že v zadnjih minutah tekme.

Foto: Guliverimage

Kot da torkov visok poraz Bayerna proti Manchester Cityju na prvi tekmi četrtfinala lige prvakov ni bil dovolj, se morajo zdaj Bavarci ukvarjati še z dodatnimi težavami. Kot poroča Sky Germany, naj bi nogometaš Bayern Sadio Mane po tekmi s pestjo udaril soigralca Leroya Saneja. Sane naj bi po prepiru krvavel iz ustnice, nogometaša pa naj bi morali ločiti njuni soigralci. 

Real Madrid Karim Benzema
Sportal Real z odločnim korakom proti polfinalu, do prednosti še Milan

Omenjeni dvojec je bil po zadnjem sodnikovem žvižgu v torek viden na igrišču, potem ko se je prepiral v zadnjih fazah tekme, ki jo bo Bayern skušal čimprej pozabiti. Manchester City je namreč pred domačimi navijači po zadetkih RodrijaBernarda Silve in Erlinga Haalanda zmagal s kar 3:0 in z eno nogo že stopil v polfinale lige prvakov. Kot vse kaže, pa je medla predstava gostov poskrbela tudi za nekaj vroče krvi znotraj ekipe Bayerna.

Po poročanju Sky Germany, naj bi med seboj po koncu tekme obračunala Sadio Mane, ki je v igro vstopil v 69. minuti in Leroy Sane, ki je igral celoten obračun. Mane naj bi bil nezadovoljen nad načinom, kako ga je Sane nagovoril med prepirom in naj bi nekdanjega igralca Cityja udaril v obraz. Sane, ki je bil v torek med boljšimi posamezniki neprepričljivega Bayerna, je končal z okrvavljeno ustnico, preden naj bi nogometaša ločili njuni soigralci.

Po pristanku ekipe nazaj v Münchnu naj bi Mane letališče zapustil z zasebnim avtomobilom, medtem ko naj bi se Sane vkrcal na ekipni avtobus.

Domnevni incident se je zgodil med težko sezono za Maneja, ki v Nemčiji preživlja težke čase. 31-letni senegalski reprezentant je lani poleti dokončal prestop iz Liverpoola v Bayern, a je od takrat dosegel le šest golov v bundesligi, pri čemer ga je ovirala tudi poškodba noge. Blesteče obdobje pa ni niti za Sanejem, ki naj bi si v zadnjem času želel zapustiti Bayern, saj naj bi si njegova žena želela selitve iz Nemčije. Domnevni prepir tako še povečuje težave, s katerimi se sooča novi trener Bayerna Thomas Tuchel.

Pri Bayernu sicer o domnevnem incidentu še molčijo in niso podali še nobene izjave za javnost.

Preberite še:

Erling Haaland
Sportal Neverjeten podvig Haalanda, kakršnega Anglija še ni videla
Olimpija prvak 2018
Sportal Dramam odklenkalo? V Ljubljani se obeta norišnica.
Ne spreglejte