Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 11. 2023,
18.26

Osveženo pred

5 mesecev, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,44

Natisni članek

Bayern München Harry Kane

Torek, 7. 11. 2023, 18.26

5 mesecev, 4 tedne

Neverjeten znesek bivanja Harryja Kana in njegove družine v Münchnu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,44
Harry Kane | Angleški napadalec Harry Kane v Münchnu še vedno prebiva v razkošnem hotelu, saj z družino še niso našli hiše, kjer bi si ustvarili dom. | Foto Guliverimage

Angleški napadalec Harry Kane v Münchnu še vedno prebiva v razkošnem hotelu, saj z družino še niso našli hiše, kjer bi si ustvarili dom.

Foto: Guliverimage

Čeprav že tri mesece igra za ekipo Bayern München, angleški napadalec Harry Kane z družino še vedno živi v hotelu. Ker to ni kar navaden hotel, ampak gre za luksuzni hotel Vier Jahreszeiten Kempinski, naj bi zanj zapravil že pravo bogastvo, poročajo nemški mediji.

30-letni angleški napadalec Harry Kane, ki ga je vodstvo nogometnega velikana Bayerna iz Münchna po trdih pogajanjih s predsednikom Tottenhama za 95 milijonov evrov zvabilo v Nemčijo, se je izkazal za več kot dostojno zamenjavo za Roberta Lewandowskega, ki se je preselil k Barceloni. Na 14 tekmah je zabil 17 golov in prispeval sedem asistenc.

Nemški mediji poročajo, da se je Anglež odlično znašel v Bayernu, manj pa v Münchnu, saj z družino še vedno niso našli hiše, v kateri bi si ustvarili nov dom. Ves ta čas Kane z družino živi v razkošnem hotelu Vier Jahreszeiten Kempinski, ki velja za enega najdražjih in najbolj znanih hotelov v prestolnici Bavarske.

Razkošni hotel Vier Jahreszeiten Kempinski je začasni dom družine Harryja Kana. | Foto: booking.com Razkošni hotel Vier Jahreszeiten Kempinski je začasni dom družine Harryja Kana. Foto: booking.com Vier Jahreszeiten Kempinski | Foto: booking.com Foto: booking.com

Kane naj bi za bivanje v hotelu, ki je od Allianz Arene oddaljen približno 20 minut vožnje, do zdaj odštel že več kot milijon evrov. Ali mora za tako vsoto sam odpreti denarnico ali bivanje plača klub, nemški mediji ne poročajo. Tudi če mora račun poravnati sam, to ne bi smela biti težava. Pri Bayernu bo na sezono zaslužil 25 milijonov evrov, z Bavarci je sklenil štiriletno pogodbo.

Preberite še:

Bayern München Harry Kane
Sportal Anglež Kane potopil rumeno-črno ladjo, spodrsljaj Stuttgarta
Saarbrücken
Sportal Senzacija, kot je v Nemčiji ne pomnijo: "To je res brutalen udarec"
Bayern München  Thomas Müller
Sportal Šeško ni rešil Leipziga, tretjeligaš izločil Bayern
Aleksandar Pavlović
Sportal Bayern podpisal z obetavnim Pavlovićem do 2027

 

Ne spreglejte