Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 10. 2020,
14.04

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Virgil van Dijk Leicester City Caglar Soyuncu

Ponedeljek, 19. 10. 2020, 14.04

3 leta, 6 mesecev

Caglar Soyuncu bo počival vsaj tri mesece

Ne samo Liverpool, brez stebra obrambe je ostal tudi Leicester City

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Pretekli konec tedna na Otoku očitno ni bil srečen za branilce. Naključje je hotelo, da sta se v dveh dneh huje poškodovala dva izmed stebrov obramb svojih ekip, ki se borita za vrh. Po hudi sobotni poškodbi zvezdnika Liverpoola Virgila van Dijka jo je v nedeljo skupil še Turek v vrstah Leicester Cityja Caglar Soyuncu.

Turški osrednji branilec Caglar Soyuncu je do zdaj za Leicester City odigral 54 tekem in zabil en gol.   | Foto: Reuters Turški osrednji branilec Caglar Soyuncu je do zdaj za Leicester City odigral 54 tekem in zabil en gol. Foto: Reuters

Virgil van Dijk
Sportal Zle slutnje navijačev Liverpoola so se uresničile

Virgil van Dijk si je v soboto na prvenstvenem derbiju med Liverpoolom in Evertonom (2:2) strgal kolenske vezi in bo moral na operacijo, zaradi katere ga čaka dolg prisilni počitek. Morda v tej sezoni sploh ne bo več nastopil.

Caglar Soyuncu bo z igrišč odsoten nekoliko manj časa, a še vedno precej. Zaradi hujše poškodbe mišice vsaj tri mesece, pravijo prve zdravniške napovedi.

Ta 24-letni turški reprezentant se je poškodoval pri domačem porazu Leicester Cityja z 0:1 proti Aston Villi, ki na začetku nove sezone navdušuje. S tekmo manj je s stoodstotnim izkupičkom 12 točk celo na drugem mestu lestvice.

Caglar Soyuncu | Foto: Reuters Foto: Reuters Soyuncu je v zadnjih dveh letih kot član Leicester Cityja, h kateremu je leta 2018 iz nemškega Freiburga prišel za 21 milijonov evrov, postal eden boljših branilcev elitne angleške premier lige. V tej sezoni je odigral štiri tekme.

Leicester City, prvak iz leta 2016, ki ga vodi nekdanji trener Liverpoola Brendan Rodgers, je novo prvenstveno sezono začel odlično, s tremi zmagami, zdaj pa doživel še drugi poraz v nizu. Trenutno je na četrtem mestu prvenstvene lestvice.

Leicester City v tej sezoni sicer nastopa tudi v Evropi. Že v četrtek ga čaka prva tekma skupinskega dela lige Europa proti ukrajinski Zorji.

Everton Liverpool
Sportal Tottenham zapravil nemogoče, šok za Liverpool
Ne spreglejte