Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 4. 2021,
12.50

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,39

1

Natisni članek

Noah Solskjaer Jose Mourinho Ole Gunnar Solskjaer

Torek, 13. 4. 2021, 12.50

3 leta

Tudi sin Solskjaerja se je zabaval

Nadaljevanje nedeljske zgodbe: "Brez skrbi, Ole mi je dal jesti"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,39

1

Ole Gunnar Solskjaer | Ole Gunnar Solskjer in njegova sinova -  Elijah (desno) in Noah (levo) | Foto Guliverimage

Ole Gunnar Solskjer in njegova sinova - Elijah (desno) in Noah (levo)

Foto: Guliverimage

Sin trenerja Manchester Uniteda Oleja Gunnarja Solskjaerja Noah je stopil v bran svojemu očetu in potrdil, da nikoli ni bil brez hrane. "Vedno sem jo dobil," je za lokalni časopis Tidens Krav dejal 20-letni Noah.

Za kaj sploh gre? Po nedeljskem derbiju med Tottenhamom in Manchester Unitedom, ki ga je po preobratu v drugem polčasu s 3:1 dobil United, je norveški strokovnjak na klopi rdečih vragov "napadal" napadalca Londončanov Son Heung-Mina, ki je pri prvem zadetku gostov po nežnem udarcu Scotta McTominaya obležal kot mrtev. Po intervenciji VAR so Unitedu razveljavili vodilni zadetek, Solskjaer pa je po tekmi okrcal teatralnega Korejca.

Solskjaer napadel Korejca, Mourinho odgovoril

"Če bi se moj sin po takem udarcu valjal tri minute, nato pa potreboval še sotekmovalce, da ga postavijo na noge, ne bi dobil hrane," je dejal po tekmi Norvežan. "Nogomet, kot smo ga poznali, ne obstaja več. Šlo je za hudo napako, ki si jo bodo morali ogledati. Zadetek je bil čist kot solza, a sodnike je prevaral Son. Sodniki so presodili, da ne igramo nogometa. Če je to prekršek ... šokiran sem," je dodal.

Kljub zapletu v prvem polčasu se je po tekmi veliko bolj smejalo Norvežanu. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Kljub zapletu v prvem polčasu se je po tekmi veliko bolj smejalo Norvežanu. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Trener Tottenahama Jose Mourinho je stopil v bran svojemu nogometašu in dejal, da je Ole slab človek, saj mora vsak oče ne glede na to, kako se obnaša otrok, poskrbeti, da je njegov potomec sit.

Noah: Tudi na Norveškem smo se smejali

Da Solskjaer ni tako slab, je za lokalni časopis potrdil tudi njegov sin Noah, ki je prav tako nogometaš, trenutno je član ekipe Kristiansund. "V nedeljo smo se smejali tudi na Norveškem. Vedno sem dobil hrano, brez skrbi, je pa res, da se še nikoli nisem valjal po tleh brez razloga, tako kot se je Son. Mourinho je z besedami poskušal le odvrniti pozornost drugam, kar je razumljivo, saj je njegova ekipa ostala praznih rok."

Mourinho je v nedeljo postavil negativni rekord. Z nobeno ekipo do zdaj še ni doživel desetih ligaških porazov. Tottenham po 31 odigranih tekmah zaseda šele sedmo mesto. S 14 zmagami, desetimi porazi in sedmimi remiji (49 točk) ima že šest točk manj kot četrtouvrščeni West Ham (55 točk).  

Preberite še:

Jose Mourinho Ole Gunnar Solskjaer
Sportal Po tekmi ostro napadel "prevaranta" Korejca. Mourinho ogorčen nad besedami.
Ne spreglejte