Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
12. 3. 2018,
22.47

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,16

2

Natisni članek

slovenski nogometaši na delu v tujini Andraž Šporar Kevin Kampl Samir Handanović Vid Belec Jan Koprivec Jan Oblak Jan Oblak Roman Bezjak Josip Iličić Robert Berić Tim Matavž Rajko Rotman Jan Repas Jasmin Kurtić Benjamin Verbič Valter Birsa Rene Krhin Nejc Skubic Miral Samardžić Antonio Delamea Mlinar Miha Mevlja Aljaž Struna Bojan Jokić Boštjan Cesar

Ponedeljek, 12. 3. 2018, 22.47

6 let, 1 mesec

Slovenski nogometaši na delu v tujini

Kaj je zadnjič pred objavo spiska videl Tomaž Kavčič?

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,16

2

Tomaž Kavčič, Milan Miklavič | Foto Matic Klanšek Velej/Sportida

Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Tomaž Kavčič, ki ima že izdelan širši seznam za prvo reprezentančno akcijo v vlogi selektorja članske reprezentance Slovenije, je lahko ta konec tedna kandidate še zadnjič pred razkritjem prvega reprezentančnega seznama spremljal na delu. Kaj je videl? Zagotovo se je razveselil dejstva, da se je Jan Oblak v Španiji vrnil na igrišča. Nekoliko manj zadovoljen je bil ob novicah, da imata Kevin Kampl in Robert Berić težave z zdravjem, a naj ne bi šlo za nič hujšega. Lahko je zaploskal tudi Matjažu Keku, ki je na Hrvaškem z Rijeko prišel do tretje zmage v nizu. V ponedeljek je kot zadnji od reprezentantov na Cipru nastopil Jan Koprivec.

Slovenska trenerja, ki delata v tujini:

Matjažu Keku se spet smeji. | Foto: Vid Ponikvar Matjažu Keku se spet smeji. Foto: Vid Ponikvar Matjaž Kek: potem ko je sredi tedna premagal zagrebški Dinamo s 4:1, je z Rijeko v hrvaškem prvenstvu navdušil tudi v nedeljo in se brez težav sprehodil čez Zaprešić, kjer so Rečani zmagali s 3:0 in dosegli tretjo prvenstveno zmago v nizu, po kateri imajo za vodilnim Dinamom "le" še devet točk zaostanka.

Dinamo je namreč v soboto doživel polom in doma z 1:4 izgubil proti Lokomotivi, kar je sploh njegov prvi poraz proti mestnemu tekmecu, ki ga nekateri kličejo kar druga ekipa Dinama. Ta namreč svoje nogometaše kot po pravilu posoja v vrste Lokomotive, zato so mnogi prepričani, da hrvaško prvenstvo zaradi tega ni regularno. Trener Dinama Mario Cvitanović je po novem porazu, tretjem v zadnjih štirih prvenstvenih tekmah, odstopil, tako da Zagrebčani iščejo novega trenerja.

Rijeka je po novi zmagi še vedno na tretjem mestu. Za splitskim Hajdukom na drugem mestu ima tri točke zaostanka.

Slaviša Stojanović: potem ko je v prejšnji sezoni Rigo v prvenstvu popeljal do tretjega mesta in preboja v Evropo, v pokalu pa prišel do finala, je zdaj že jasno, da v novi sezoni, ki se začne konec meseca, ne bo več sedel na njeni klopi. Riga ima namreč novega trenerja. To je postal Makedonec Goce Sedloski, ki je nekoč vrsto let igral v prvi hrvaški ligi kot član Dinama Zagreba in Hajduka Splita.

Slovenski reprezentanti v tujini:

Jan Oblak je še 18. v tej sezoni španskega prvenstva zaklenil vrata Atletico Madrida. | Foto: Guliverimage/Getty Images Jan Oblak je še 18. v tej sezoni španskega prvenstva zaklenil vrata Atletico Madrida. Foto: Guliverimage/Getty Images

Vratarji:

Jan Oblak: potem ko je izpustil četrtkovo tekmo lige Europa zaradi poškodbe in ga je uspešno nadomestil debitant Axel Werner, ki je pri zmagi nad Lokomotivo s 3:0 ohranil nedotaknjeno mrežo, se je najprej zdelo, da bo na nedeljski tekmi proti Celti le gledalec, a so iz Atletica nato dan pred tekmo sporočili, da je okreval in bo branil. Tako je Atleticu pomagal do zmage s 3:0 in se spet izkazal z nekaj odličnimi posredovanji. Zbral je dve obrambi.

Še 18. v španskem prvenstvu na 28 tekmah v tej sezoni je ohranil nedotaknjeno mrežo. Prejel je le 12 golov, najmanj v ligi, in je glavni kandidat, da tretjič v nizu prejme nagrado zamora, ki jo dobi vratar z najmanj prejetimi zadetki v ligi.

Vid Belec: po odpovedi prvenstvenega kroga v Italiji prejšnji teden zaradi smrti kapetana Fiorentine Davideja Astorija je v nedeljo s Sampdorio v prvi italijanski ligi v gosteh pri Crotoneju doživel hud poraz z 1:4. Slovenski vratar še naprej čaka na debi v majici Sampdorie, v katero je prišel pozimi, saj je vso tekmo presedel na klopi.

Jan Koprivec: s Pafosom je v prvi ciprski ligi v skupini za obstanek v ponedeljek doživel nov poraz. Izgubil je z 0:1 proti Ermisu. Branil je vso tekmo in prejel rumen karton.

Branilci:

Bojan Jokić je drugič zadel v Rusiji. | Foto: Getty Images Bojan Jokić je drugič zadel v Rusiji. Foto: Getty Images Boštjan Cesar: Chievo je v soboto v prvi italijanski ligi v Veroni z 0:1 izgubil mestni derbi s Hellasom. Kapetan Slovenije, čigar reprezentančna prihodnost je še vedno nejasna, spet ni dobil priložnosti za igro. Vso tekmo je presedel na klopi za rezerve.

Antonio Delamea Mlinar: začetek nove sezone v severnoameriški profesionalni ligi MLS je bil prejšnji teden zanj kot iz nočne more. Njegov New England Revolution, ki si želi letos priti v končnico, je v Philadelphii izgubil, nekdanji kapetan Olimpije pa je bil izključen že po 24 minutah igre. Zaradi tega v soboto, ko je New England doma z 2:1 premagal Colorado Rapids, ni imel pravice nastopa.

Bojan Jokić: Ufa je v prvi ruski ligi v soboto doma s 3:2 premagala Anži Mahačkalo Mirala Samardžića. Eden izmed pomembnih junakov zmage Ufe je bil izkušeni slovenski reprezentant, ki je v 67. minuti zadel za vodstvo domačih s 3:1. Zadel je po strelu z glavo in prišel do drugega zadetka v Rusiji, kjer igra eno leto. V statistiko se je vpisal tudi z rumenim kartonom.

Gol Bojana Jokića:

Miha Mevlja: z Zenitom je v četrtek v ligi Europa na prvi tekmi osmine finala proti RB Leipzigu Kevina Kampla izgubil z 1:2 in odigral vseh 90 minut. Tako je bilo tudi v nedeljo, ko je Zenit v ruski premier ligi z 0:0 remiziral v gosteh pri Rostovu.

Aljaž Struna: s Palermom je v soboto prišel do izjemno pomembne zmage v boju za uvrstitev v italijansko prvo ligo, z 1:0 je doma odpravil vodilni Frosinone Luke Krajnca. Odigral je vseh 90 minut. Palermo je tretji in ima zdaj za Frosinonejem tri točke zaostanka in tudi tekmo manj.

Miral Samardžić: pri sobotnem porazu Anžija Mahačkale z 2:3 v gosteh pri Ufi Bojana Jokića z 2:3 je igral od prve do zadnje minute in prejel rumen karton.

Nejc Skubic: Konyaspor je v nedeljo v prvi turški ligi gostoval pri vodilnem Galatasarayju in pričakovano izgubil (1:2). Kranjčan je igral vso tekmo in s soigralci zdrsnil na 17. mesto, ki ob koncu sezone vodi v drugo ligo. Za 15. mestom, ki prinaša obstanek, zaostajajo za štiri točke.

Valter Birsa je s Chievom doživel poraz na velikem veronskem derbiju. | Foto: Guliverimage/Getty Images Valter Birsa je s Chievom doživel poraz na velikem veronskem derbiju. Foto: Guliverimage/Getty Images

Vezisti:

Valter Birsa: na sobotnem veronskem derbiju, ki ga je Chievo proti Hellasu izgubil z 0:1 in se nevarno približal mestom, ki ob koncu sezone prinašajo izpad iz prve italijanske lige, je odigral 87 minut. Ko je odšel z igrišča, je bil na semaforju že izpisan končni izid.

Rene Krhin: po treh tekmah, na katerih ni dobil priložnosti, je v soboto za Nantes vseh 90 minut odigral še drugo tekmo zapored in soigralcem pomagal do pomembne zmage nad Troyesom z 1:0 v prvi francoski ligi.

Jasmin Kurtić: za Spal je spet odigral vseh 90 minut pri nedeljskem remiju z 1:1 v gosteh pri Sassuolu v prvi italijanski ligi.

Jan Repas: potem ko je mladi slovenski vezist od prihoda iz Domžal na začetku sezone za Caen v prvi francoski ligi na prvih osmih prvenstvenih tekmah vselej igral od prve minute, je na zadnjih enajstih tekmah odigral le šest prvenstvenih minut. Priložnosti ni dobil niti v nedeljo, ko je njegov Caen z 0:1 izgubil v gosteh pri Lyonu. Vso tekmo je presedel na klopi za rezervne igralce.

Rajko Rotman: Götzepe je v nedeljo v prvi turški ligi doma z 2:1 premagal Antalyaspor. Mariborčan je igral od 60. minute. Na igrišče je prišel ob vodstvu njegove ekipe z 1:0.

Benjamin Verbič: v nedeljo je odigral vseh 90 minut za kijevski Dinamo, ki je doma z 1:0 v prvi Ukrajini v ligi za prvaka premagal ekipo Veres Rivne.

Josip Iličić je že pri sedmih podajah in sedmih golih v prvi italijanski ligi v tej sezoni. | Foto: Getty Images Josip Iličić je že pri sedmih podajah in sedmih golih v prvi italijanski ligi v tej sezoni. Foto: Getty Images

Napadalci:

Roman Bezjak: z Jagiellonio, ki lovi zgodovinski prvi naslov poljskega prvaka, je po petih zmagah na petih letošnjih tekmah v nedeljo doživel polom pri tretjouvrščenemu Lechu Poznanu. Čeprav so gostje vodili, so potem prejeli kar pet golov in izgubili z 1:5. Korošec je bil na igrišču do 65. minute, a tokrat ni zadel. Ko je odšel na klop, je Lech vodil z 2:1.

Josip Iličić: po zelo burnem tednu, v katerem je izgubil prijatelja Davideja Astorija, s katerim sta še v prejšnji sezoni igrala skupaj pri Fiorentini – v četrtek se je v Firencah tudi udeležil njegovega pogreba –, je z Atalanto v nedeljo v prvi italijanski ligi gostoval pri Bologni. Tekmo je začel na klopi in na igrišče pri izidu z 0:0 prišel v 62. minuti. V 83. minuti je bil prav on tisti, ki je prispeval gol za edini gol na tekmi, ki je Atalanti prinesel zmago z 1:0. To je bila že njegova sedma podaja v prvenstvu v tej sezoni. Ob tem ima na svojem računu še sedem zadetkov.

Podaja Josipa Iličića:

Tim Matavž: Vitesse je v prvi nizozemski ligi v nedeljo doživel hud poraz z 1:5 v gosteh pri Utrechtu. Primorski napadalec je igral 66 minut. Ko je odšel z igrišča, je Vitesse zaostajal z 1:3.

Andraž Šporar: potem ko je v prejšnjem krogu na tretjem nastopu dosegel prvenca v dresu Slovana iz Bratislave, h kateremu je prestopil pozimi, je v nedeljo doživel razočaranje. Z 0:2 je izgubil proti Žilini v gosteh in z drugega skupaj s soigralci zdrsnil na tretje mesto prvenstvene lestvice najboljše slovaške lige. Igral je vso tekmo.

Na seznamu so nogometaši, ki so se znašli na zadnjem reprezentančnem seznamu zdaj že nekdanjega selektorja Srečka Katanca za tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018 proti Škotski v Ljubljani 8. oktobra lani. Novega selektorja Tomaža Kavčiča prva tekma čaka 23. marca, in sicer prijateljska tekma proti Avstriji v Celovcu.

Preostali slovenski nogometaši, ki igrajo v tujini:

Zadetek Zlatana Ljubijankića za 1:1

Zadetek Zlatka Dedića (pri 2:12) za 1:1

Igralec

Liga

Tekma

Podatki

Jon Gorenc Stanković (Huddersfield Town)

Anglija, 1. liga

Huddersfield Town : Swansea 0:0

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi, saj je poškodovan.

Timi Elšnik (Swindon Town)

Anglija, 4. liga

Swindon Town : Cheltenham Town 0:3

Igral je vso tekmo.

Džengis Čavušević (Adelaide United)

Avstralija, 1. liga

Ta konec tedna nima tekme.

 

Rajko Rep (LASK)

Avstrija, 1. liga

Wolfsberger : LASK 0:3

Igral je od 73. minute.

Zlatko Dedić (Wacker Innsbruck)

Avstrija, 2. liga

Wattens : Wacker Innsbruck 1:2

V 74. minuti je zadel za 1:1 in pripomogel k novi zmagi Wackerja, ki vodi in je na dobri poti, da se uvrsti v prvo ligo. Tudi po velikih zaslugah Koprčana, ki je na treh letošnjih tekmah dosegel tri gole. Z enajstimi zadetki je tretji najboljši strelec prvenstva. Nekdanji dolgoletni slovenski reprezentant je tudi tokrat igral vso tekmo.

Alen Ožbolt (Hartberg)

Avstrija, 2. liga

Hartberg : Liefering 0:2

Igral je od 75. minute.

Nicolas Rajsel (Oostende)

Belgija, 1. liga

Oostende : Standard Liege 2:3

Igral je od 81. minute.

Željko Filipović (Dinamo Brest)

Belorusija, superpokal

BATE Borisov : Dinamo Brest 1:2

Igral je 82 minut in z lovoriko debitiral v dresu kluba, h kateremu je prišel pozimi.

Dino Martinović (Lokomotiv Plovdiv)

Bolgarija, 1. liga

Lokomotiv Plovdiv : Beroe 0:2

Ni igral, ni ga bilo niti na klpi.

Emil Velić (Mladost Doboj)

BiH, 1. liga

Ta konec tedna nima tekme.

 

Darko Zec (Radnik Bijeljina)

BiH, 1. liga

Ta konec tedna nima tekme.

 

Erik Janža (Pafos)

Ciper, 1. liga

Pafos : Ermis 0:1

Igral je v prvem polčasu.

David Poljanec (Nea Salamis)

Ciper, 1. liga

Doxa : Nea Salamis 2:6

Igral je vso tekmo

Andraž Struna (Anorthosis)

Ciper, 1. liga

Anorthosis : Apollon 1:2

Odigral je vso tekmo.

Nermin Haljeta (FK Teplice)

Češka, 1. liga

FK Teplice : Žlin 2:1

Ni igral. ni ga bilo niti na klopi.

Milan Kocić (Bohemians)

Češka, 1. liga

Slovacko : Bohemians 1:0

Igral je vso tekmo.

Damjan Vuklišević (Slovan Liberec)

Češka, 1. liga

Viktoria Plzen : Slovan Liberec 2:2

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Gregor Sikošek (Silkeborg)

Danska, 1. liga

Hobro : Silkeborg 1:1

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

 

Filip Valenčič (HJK Helsinki)

Finska, pokal

Honka : HJK 2:1

Igral je 74 minut.

Robert Berić (St. Etienne)

Francija, 1. liga

Rennes : St. Etienne 1:1

Čeprav je na zadnjih štirih tekmah dosegel štiri gole je obsedel na klopi in ni dobil priložnosti za igro, a ne zaradi tega, ker trener ne bi bil zadovoljen z njim, ampak zato, ker je imel v dneh pred tekmo težave z boleznijo.

Denis Petrić (Guingamp)

Francija, 1. liga

Guingamp : Nice 2:5

.Ni igral, ni ga bilo niti na klopi, saj je poškodovan.

Patrik Eler (Nancy)

Francija, 2. liga

Nancy : Ajaccio 1:0

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Ivan Firer (Auxerre)

Francija, 2. liga

Auxerre : Brest 1:2

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Matic Kotnik (Panionios)

Grčija, 1. liga

Panionios : Atromitos 2:2

Branil je vso tekmo.

Matic Črnic (Rijeka)

Hrvaška, 1. liga

Inter Zaprešić : Rijeka 0:3

Ni igral, sedel je na klopi.

Petar Stojanović (Dinamo Zagreb)

Hrvaška, 1. liga

Dinamo Zagreb : Lokomotiva Zagreb 1:4

Igral je vso tekmo in prejel rumen karton.

Samir Handanović (Inter)

Italija, 1. liga

Inter : Napoli 0:0

Branil je vso tekmo.

Siniša Anđelković (Venezia)

Italija, 2. liga

Venezia : Ascoli 1:0

Igral je vso tekmo in prejel rumen karton.

Jure Balkovec (Bari)

Italija, 2. liga

Bari : Pro Vercelli 2:2

Sedel je na klopi in ni dobil priložnosti za igro.

Enej Jelenič (Carpi)

Italija, 2. liga

Cesena : Carpi 0:0

Sedel je na klopi in ni dobil priložnosti za igro.

Luka Krajnc (Frosinone)

Italija, 2. liga

Palermo : Frosinone 1:0

.Sedel je na klopi in ni dobil priložnosti za igro.

Leo Štulac (Venezia)

Italija, 2. liga

Venezia : Ascoli 1:0

Igral je vso tekmo.

Miha Zajc (Empoli)

Italija, 2. liga

Empoli : Virtus Entella 2:1

Odigral je vso tekmo.

Armin Bačinović (Sambenedettese)

Italija, 3. liga

Ta konec tedna nima tekme.

 

Maks Barišić (Catania)

Italija, 3. liga

Sicula Leonzio : Catania 0:0

Igral je 81 minut.

Zlatan Ljubijankić (Urawa Reds)

Japonska, 1. liga

V-Varen Nagasaki : Urawa Reds 1:1

V igro je vstopil v 71. minuti, pet minut pozneje pa po strelu z glavo postavil končni rezultat 1:1. To je njegov prvi zadetek v novi sezoni, v kateri je zbral tri nastope, a na igrišču skupaj prebil le 42 minut.

Nejc Pečnik (Tochigi)

Japonska, 2. liga

Tochigi : Renofa Yamaguchi 2:5

Na igrišče je prišel ob polčasu in najprej v 63. minuti zadel za 1:4, potem pa štiri minute pozneje še za 2:4.

Miha Blažič (Ferencvaroš)

Madžarska, 1. liga

Ferencvaroš : Balmazujvaros 5:0

Igral je vso tekmo.

Denis Klinar (Akademija Puškaš)

Madžarska, 1. liga

Paksi SE : Akademija Puškaš 3:1

Igral je vso tekmo in prejel rumen karton.

Dejan Trajkovski (Akademija Puškaš)

Madžarska, 1. liga

Paksi SE : Akademija Puškaš 3:1

Igral je vso tekmo in v 62. minuti znižal zaostanek svoje ekipe na 1:2. Prejel je tudi rumen karton.

Kevin Kampl (RB Leipzig)

Nemčija, 1. liga

Stuttgart : RB Leipzig 0:0

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi, saj je rahlo poškodovan.

Dominic Maroh (Köln)

Nemčija, 1. liga

Werder : Köln 3:1

Sedel je na klopi.

Mišo Brečko (Nürnberg)

Nemčija, 2. liga

Arminia Bielefeld : Nürnberg 1:0

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Nik Omladič (Greuther Fürth)

Nemčija, 2. liga

Greuther Fürth : Kaiserslautern 2:1

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Jovan Vidović (Meppen)

Nemčija, 3. liga

Meppen : Unterhaching 1:1

Igral je vso tekmo in prejel rumen karton.

Etien Velikonja (Willem II)

Nizozemska, 1. liga

Willem II : PSV 5:0

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi, saj je poškodovan.

Haris Vučkić (Twente)

Nizozemska, 1. liga

Heracles : Twente 2:1

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi, saj je bil kaznovan zaradi kartonov.

Roy Rudonja (RKC Waalwijk)

Nizozemska, 2. liga

RKC Waalwijk : PSV II 3:2

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi, saj je poškodovan.

Slobodan Vuk (Tromsö)

Norveška, 1. liga

Start : Tromso 4:1

Igral je od 71. minute.

Sandi Arčon (Gornik Zabrze)

Poljska, 1. liga

Gornik Zabrze : Zaglebie Lubin 2:2

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Goran Cvijanović (Korona Kielce)

Poljska, 1. liga

Wisla Plock : Korona Kielce 2:0

Igral je od 76. minute.

Matic Fink (Cracovia Krakov)

Poljska, 1. liga

Pogon Szczecin : Cracovia Krakov 0:3

Odigral je vso tekmo.

Boban Jović (Slask Vroclav)

Poljska, 1. liga

Wisla Krakov : Slask Vroclav 3:1

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi, saj je poškodovan.

Uroš Korun (Piast Gliwice)

Poljska, 1. liga

Sandecja Nowy Sacz : Piast Gliwice 0:3

Odigral je vso tekmo in prejel rumen karton.

Dejan Lazarević (Jagiellonia Bialystok)

Poljska, 1. liga

Lech Poznan : Jagiellonia Bialystok 5:1

Ni igral, sedel je na klopi.

Nemanja Mitrović (Jagiellonia Bialystok)

Poljska, 1. liga

Lech Poznan : Jagiellonia Bialystok 5:1

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi, saj je zbolel.

Matej Palčič (Wisla Krakov)

Poljska, 1. liga

Wisla Krakov : Slask Vroclav 3:1

Odigral je vso tekmo.

Saša Aleksander Živec (Piast Gliwice)

Poljska, 1. liga

Sandecja Nowy Sacz : Piast Gliwice 0:3

Igral je vso tekmo in podal za zadnji gol na tekmi.

Dejan Djermanović (Stal Mielec)

Poljska, 2. liga

Stal Mielec : Gornik Leczna 1:0

Igral je od 64. minute.

Žiga Škoflek (Stal Mielec)

Poljska, 2. liga

Stal Mielec : Gornik Leczna 1:0

Igral je od 74. minute.

Miha Goropevšek (Olimpia Grudziadz)

Poljska, 2. liga

Chrobry Glogow : Olimpia Grudziadz 3:2

Sedel je na klopi in ni dobil priložnosti za igro.

Matej Podlogar (Olimpia Grudziadz)

Poljska, 2. liga

Chrobry Glogow : Olimpia Grudziadz 3:2

Igral je od 77. minute.

Dalibor Volaš (GKS Katowice)

Poljska, 2. liga

GKS Katowice : Rakow Czestochowa 2:1

Sedel je na klopi in ni dobil priložnosti za igro.

Matic Žitko (Olimpia Grudziadz)

Poljska, 2. liga

Chrobry Glogow : Olimpia Grudziadz 3:2

Odigral je vso tekmo, prejel rumen karton in v 76. minuti dosegel avtogol za zmago domačina.

Gregor Balažic (Ural)

Rusija, 1. liga

Ural : Lokomotiva Moskva 0:2

 

Matija Boben (Rostov)

Rusija,1. liga

Rostov : Zenit 0:0

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Žan Majer (Rostov)

Rusija, 1. liga

Rostov : Zenit 0:0

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Denis Popović (Orenburg)

Rusija, 2. liga

Luch Vladivostok : Orenburg 1:0

Igral je od 72. minute in prejel rumen karton.

Kenan Bajrić (Slovan Bratislava)

Slovaška, 1. liga

Žilina : Slovan Bratislava 2:0

Igral je vso tekmo.

Matej Pučko (Oviedo)

Španija, 2. liga

Tenerife : Real Oviedo 3:1

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Andrej Kotnik (Formentera)

Španija, 3. liga

Hercules : Formentera 1:0

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Domen Črnigoj (Lugano)

Švica, 1. liga

Zürich : Lugano 3:0

Igral je do 71. minute.

Elvis Bratanović (Xamax)

Švica, 2. liga

Xamax : Schaffhausen 1:0

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Kenan Fatkić (Chiasso)

Švica, 2. liga

Chiasso : Winterthur 1:0

Igral je vso tekmo.

Nejc Mevlja (Schaffhausen)

Švica, 2. liga

Xamax : Schaffhausen 1:0

Igral je vso tekmo.

Dalibor Stevanović (Servette)

Švica, 2. liga

Servette : Wohlen 1:1

Igral je v prvem polčasu.

Sašo Fornezzi (Antalyaspor)

Turčija, 1. liga

Götzepe : Antalyaspor 2:1

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Ne spreglejte