Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 8. 2015,
11.51

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Adidas Gareth Bale Mesut Özil Thomas Müller Ricky Rubio advertorial

Sreda, 12. 8. 2015, 11.51

2 meseca, 2 tedna

Ko je kralj strelcev lačen zadetkov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Če se dan pozna po jutru, bo nova sezona lige prvakov pravcata poslastica za vse nogometne sladokusce. Devet zadetkov, eden lepši od drugega, in nova lovorika v vitrini Barcelone.

Spektakularen uvod v Tbilisiju, dvoboj za evropski superpokal med evropskim prvakom Barcelono ter zmagovalcem evropske lige Sevillo, je pokazal, kdo je v tem trenutku najbolj lačen zadetkov. Odgovor je preprost. To je Lionel Messi, kralj strelcev in največji ponos Barcelone. Z dvema mojstrskima izvedbama prostih strelov je dokazal, da se v njegovem stopalu skriva dinamit prav posebne vrste. Če ga uporabi na način, kot si ga je zamislil, potem gorje vratarju nasprotnega moštva, saj je takšen Messi neustavljiv.

Messi želi postati prvi, ki bi ubranil naslov

Katalonci so epsko dramo v Gruziji končali v lasten prid prav po akciji, ki jo je začel in osmislil dvakratni strelec Messi. Sevilla je morala v podaljšku še petič po žogo v svojo mrežo, Evropa pa je zaploskala nenavadno očarljivi in atraktivni španski bitki, ki jo je težje od pričakovanega dobila Barcelona.

Osvojila je prvo evropsko lovoriko v sezoni 2015/16 in nakazala zmagovito pot, s katero želi zadržati nasmešek na obrazih navijačev. Če bi Messi in druščina ponovno osvojili ligo prvakov, bi postali sploh prvi, ki so v zgodovini največjega tekmovanja ubranili naslov. Argentinec si bo prizadeval, da s pomočjo soigralcev stori podvig, o katerem bi se govorilo še mnoga leta.

Ligo prvakov želijo tudi Bale, James, Müller in Özil

Če bo Messijeva Barcelona želela ponovno osvojiti ligo prvakov, bo morala kazati izjemno formo skozi vso sezono in premagati vse tekmece. Z željo po evropskem vrhu se bodo novim izzivom naproti podali tudi preostali velikani, tako da se obeta obilica nogometne zabave in nepozabnih srečanj. Bo Barcelona boljša tudi od večnega tekmeca Reala, za katerega Gareth Bale in James Rodriguez še nista rekla zadnje besede? Bo zmogla preskočiti tudi ostro bavarsko oviro, kjer v napadu Bayerna navdušuje Thomas Müller, ali pa bo imela opravka z londonskim Arsenalom, ki stavi na kreativne vrline Mesuta Özila?

Liga prvakov bo prepolna nogometnih čarovnikov, ki so zmožni v trenutku priskrbeti ekipi tisto, kar najbolj potrebuje. Zadetek. Pri Leu Messiju je videti, da jih je preprosto dosegati. A konkurenca ne spi. Tudi ona bo storila vse, da se s svojimi prijemi vrine pred Barcelono in ji prepreči ubranitev naslova. Boj bo zanimiv kot že dolgo ne.

Junaki nogometnih zelenic nagovarjajo oboževalce

V trenutku, preden nogometaš z vrhunsko tempiranim udarcem pospremi žogo v nasprotnikovo mrežo, pomembno vlogo odigra tudi športna oprema, ki mora nogometašu pomagati, da izvede potezo, ki si jo je zamislil. adidas ima pretanjen posluh za zahtevne nogometne mojstrovine. Kot dolgoletni spremljevalci športnikov vedo, da se dobre zgodbe začnejo pisati, ko se utrne želja in športnik začuti strast do igre.

Kako nastane športna zgodba o uspehu, je adidas pokazal v navdihujočem videu, ki slavi posameznikovo strast do nogometa in njegovo ustvarjalnost. Pri snemanju so sodelovali junaki nogometnih zelenic, ki jih navijači kujejo v zvezde.

Sporočilo adidasa v videu se glasi: ne posnemaj, ustvari svojo igro.

Nogometni geniji Gareth Bale, Mesut Özil, Thomas Müller, James Rodriguez in Leo Messi ter španski košarkarski zvezdnik Ricky Rubio, ki so se za adidasov posnetek prelevili v filmske zvezde, vsem mladim polagajo na srce, naj razvijejo svoje talente, sledijo svojim željam in svoje zvezdnike začnejo gledati kot svoje soigralce.

Po takšnem miselnem preskoku bodo epske igre, kot je bila zgoraj omenjena tekma za evropski pokal med Barcelono in Sevillo, postale tvoja zvezda vodnica v športnem življenju. Z obutvijo adidas se bo vsaka zelenica spremenila v igrišče za spektakularno igro.

Ne spreglejte