Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 12. 2021,
10.29

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14

Natisni članek

Prva liga Telemach 1. SNL Radovan Karanović NK Maribor NK Maribor

Ponedeljek, 13. 12. 2021, 10.29

2 leti, 4 mesece

Karanović bo vodil NK Maribor tudi po novem letu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14
derbi Maribor Olimpija Radovan Karanović | Radovan Karanović bo NK Maribor vodil najmanj do konca letošnje sezone. | Foto Grega Valančič/Sportida

Radovan Karanović bo NK Maribor vodil najmanj do konca letošnje sezone.

Foto: Grega Valančič/Sportida

Radovan Karanović bo vodil NK Maribor še najmanj do konca letošnje sezone, je za Radio City potrdil športni direktor Marko Šuler. Nogometaši Maribora na zimski ligaški odmor odhajajo kot vodilna ekipa na lestvici slovenske prve lige.

Osem zmag, dva remija in en ligaški poraz je izkupiček Karanovića v jesenskem delu državnega prvenstva. Dvajsetega septembra je na mariborsko klop prišel kot začasna rešitev, potem ko so se Mariborčani po natanko pol leta razšli s Simonom Rožmanom.

Kot je za Radio City povedal Šuler, bo Karanović vodil Maribor tudi po novem letu, ga popeljal na priprave v Belek in vodil tudi v spomladanskim delu prvenstva.

"Teh 11 zadnjih tekem smo res dobro izkoristili, fantom lahko le čestitam za vse, kar so storili. Negativno energijo, ki je v vmesnem obdobju nastala okoli kluba, smo obrnili v pozitivno. Zdaj smo prišli v položaj, v katerem želimo biti in tudi ostati. Ekipa pa še ima možnosti za napredek, za aktiviranje notranjih rezerv. Vrnili se bodo tudi poškodovani igralci, tako da verjamem, da bo ekipa v nadaljevanju sezone le še boljša. Vsekakor pa se ne bomo zadovoljili z doseženim, saj smo komaj na polovici poti," je za klubsko spletno stran dejal Karanović.

"Fantje se zdaj lahko sprostijo po uspešno opravljenem zaključku jeseni, čas je za počitek. Potem pa je delovni načrt že sestavljen. Priprave se bodo začele 4. januarja, sledi zahtevno obdobje, ko bo treba napolniti baterije za nove zmage v spomladanskem delu prvenstva," je še dodal 53-letni trener.

Preberite še:

NK Maribor : NK Domžale, 1. SNL
Sportal Razburljiv derbi v Kopru, Mura pomagala Mariboru do naslova jesenskega prvaka
Jan Mlakar
Sportal Mlakar zabil dva gola za preobrat Hajduka, a ... #video
Ne spreglejte