Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 8. 2024,
14.11

Osveženo pred

3 ure, 18 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,08
Dejan Lazarević Matej Oražem Prva liga Telemach 1. SNL

Natisni članek

Ponedeljek, 19. 8. 2024, 14.11

3 ure, 18 minut

Dejan Lazarević

Domžale po Harisu Vučkiću pripeljale še Dejana Lazarevića

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,08
Dejan Lazarević | Dejan Lazarević je za slovensko reprezentanco zbral 20 nastopov. | Foto Vid Ponikvar

Dejan Lazarević je za slovensko reprezentanco zbral 20 nastopov.

Foto: Vid Ponikvar

Nogometni klub Domžal je po ponesrečnem vstopu v sezono 2024/25, na prvoligaški razpredelnici po petih krogih zgolj z eno osvojeno točko zaseda zadnje mesto, odprla vrata še enemu Domžalčanu z bogato kariero. Tretjič v svoji karieri bo rumeni dres oblekel 34-letni Dejan Lazarević. Hitronogi krilni napadalec je s klubom podpisal pogodbo do konca letošnje sezone.

Haris Vučkić Slovenija Latvija
Sportal Čudežni deček slovenskega nogometa, rojen pod nesrečno zvezdo, po 15 letih spet doma

''Veselim se ponovnega igranja za Domžale. Ob vrnitvi v svoj matični klub se počutim kot otrok, ki prične z igranjem nogometa. Prepričan sem, da lahko pomagam klubu, in da lahko še veliko dam tej mladi ekipi, tako z izkušnjami kot nogometnim znanjem,'' je uvodoma dejal Dejan Lazarević, ki je v svoji bogati mednarodni karieri med drugim nastopal za Genoo, Torino, Padovo, Modeno, Chievo iz Verone, Sassuolo, Antalyaspor, Karabükspor in Jagiellonio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NK Domžale (@nkdomzale)

Lazarević: S Harisom sva se vedno dobro ujela

Domžalčani so z zadnjima okrepitvama poleg kakovosti v ekipo pripeljali tudi številne izkušnje. Tako kot Haris Vučkić je tudi Lazarević nekdanji član slovenske reprezentance, za katero je zbral 20 nastopov in dosegel en gol: ''S Harisom sva se vedno zelo dobro ujela, tako na igrišču kot tudi izven njega. Sva tudi velika prijatelja in verjamem, da bova skupaj z ostalimi igralci popeljala Domžale nazaj na zmagovalne tirnice,'' je na ponovno snidenje z nekdanjim soigralcem dejal Lazarević, ki se dobro zaveda trenutnega stanja v ekipi: ''Prepričan sem, da bomo vsi skupaj na igrišču naredili vse, kar je v naši moči, da pridemo na višja mesta na ligaški razpredelnici. Zavedam se, da trenutna situacija ni lahka, a prav zaradi tega sem se na klic o vrnitvi v Domžale z veseljem odzval,'' je zaključil 34-letni nogometaš, ki bo na hrbtu nosil številko 27.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NK Domžale (@nkdomzale)

Direktor Oražem: Njegova kariera govori sama zase

"V sezono smo krenili vsekakor mnogo slabše, kot smo si želeli in pričakovali, zato po Harisu z veseljem pozdravljamo tudi Dejana. Ekipi želimo vliti nekaj sveže energije in karakterja, ki je v tej zahtevni situaciji, v katero smo se pahnili zdaj, še kako pomemben. Dejan je pri nas začel, zadnja epizoda sicer ni bila najbolj uspešna, ravno zato pa smo vsi toliko bolj odločeni, da bo tokrat drugače. O njegovi kvaliteti in karakterju ne gre izgubljati besed, saj njegova kariera govori sama zase, verjamem da nam lahko v zaključku kariere še veliko pomaga," je dejal izvršni direktor Matej Oražem.

prva liga Olimpija Celje Luka Menalo
Sportal Olimpiji zagodli okvir gola in nekdanja člana, Jakupović zapravil 11-metrovko za zmago
Udinese Lazar Samardžić
Sportal Udinese za Srba odštel 25 milijonov evrov, Francoz zapustil Koper
Ne spreglejte