Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 12. 2013,
13.11

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Crvena zvezda Real Madrid Božidar Maljković Slaviša Stojanović Nejc Pečnik

Petek, 27. 12. 2013, 13.11

8 let

Bo Maljković Pečniku in Stojanoviću omogočil spektakel proti Real Madridu?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pri Crveni zvezdi Slaviše Stojanovića in Nejca Pečnika so sporočili, da pripravljajo spektakel. Po nekaterih vesteh naj bi obstajala precejšnja verjetnost, da bo na Marakani gostoval Real Madrid.

Predsednik Crvene zvezde je za srbske medije dejal, da obstajajo precejšnje možnosti za prihod zvezdniškega Real Madrida, ki naj bi v Beogradu odigral prijateljsko tekmo. Kako je ta ideja sploh nastala? Pobudnik je nihče drug kot nekdanji slovenski košarkarski selektor Božidar Maljković.

"Maljković je dolgoletni prijatelj predsednika Real Madrida Florentina Pereza in dejal mi je, da bo posredoval ob tem. Njuno poznanstvo sega še v leto 2004. O tem sta se že pogovarjala in je velik optimist. Njegov predlog sem seveda sprejel z obema rokama, dogovoriti se moramo le še za termin in glede preostalih detajlov," je za Blic dejal Dragan Džajić.

Predsednik Crvene zvezde se je ob tem dotaknil tega, koliko bi to pomenilo klubu in navijačem. "Dolgo nismo prezimili v Evropo, niti nismo imeli priložnosti odigrati tekme z največjimi klubi. Maljković bo še enkrat govoril s Perezom in potem bomo videli, ali bo tekma tudi odigrana. Ne bi pa bilo prvič, da bi naš klub igral z Real Madridom," je povedal legendarni nogometaš.

Nekdanji evropski klubski prvak iz Beograda je proti Real Madridu nazadnje igral leta 1987 v četrtfinalu pokala prvakov in Real Madrid premagal (4:2), na povratni tekmi pa prejel dva gola in izpadel. Kluba sta igrala tudi leta 1975, in sicer v pokalu pokalnih zmagovalcev.

Na klopi Crvene zvezde sedi Slaviša Stojanović, zato bi ob Nejcu Pečniku mogoče celo sodeloval ob spektaklu.

Ne spreglejte