Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 12. 2022,
13.01

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

3

Natisni članek

Emiliano Martinez

Ponedeljek, 26. 12. 2022, 13.01

1 leto, 4 mesece

Kakšne posledice bo imelo neprimerno početje argentinskega vratarja, če sploh?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

3

Emiliano Martinez | Argentinski vratar Emiliano Martinez je po osvojitvi naslova svetovnega prvaka poskrbel za nekaj kontroverznih potez, ki so močno razburile javnost. | Foto Reuters

Argentinski vratar Emiliano Martinez je po osvojitvi naslova svetovnega prvaka poskrbel za nekaj kontroverznih potez, ki so močno razburile javnost.

Foto: Reuters

Angleški mediji poročajo, da argentinskega vratarja Emiliana Martineza, ki se je na nedavnem svetovnem prvenstvu v Katarju izkazal z izjemnimi obrambami, žal pa tudi skrajno neprimernim vedenjem po osvojitvi naslova svetovnega prvaka, v klubu Aston Villa, kjer je prvi vratar, čakajo težave.

"Ko so čustva razgreta, jih je težko nadzorovati. Prihodnji teden, ko se bo vrnil v klub, se bova pogovorila o načinu proslavljanja," je po poročanju španskega časnika AS v zvezi s tem dejal trener Aston Ville Unai Emery. 

Čeprav AS poroča, da je Emery dejal, da je zelo ponosen na Martineza, ki so ga razglasili za najboljšega čuvaja mreže na nedavnem svetovnem nogometnem prvenstvu, in da bi to moral čutiti vsak navijač Aston Ville, pa angleški mediji napovedujejo, da se rok trajanja 30-letnega Emiliana Martineza pri omenjenem angleškem prvoligašu počasi izteka.

"Minuta molka za Mbappeja:"

Prijaznejša plat Martineza:

Špekulira se celo o tem, da se bodo Martineza, ki si je na slovesni podelitvi individualnih priznanj zlato rokavico prislonil na mednožje, med proslavljanjem naslova prvakov v slačilnici Argentine zahteval minuto molka za francoskega zvezdnika Kyliana Mbappeja, na paradi prvakov v Buenos Airesu pa je s seboj nosil lutko z obrazom Mbappeja, skušali znebiti že v januarskem prestopnem roku. 

Se Unai Emery res želi znebiti Martineza? | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Se Unai Emery res želi znebiti Martineza? Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Mimogrede, njegova sporna dejanja so tako zmotila Francoze, da so podali celo uradno pritožbo na argentinsko nogometno zvezo. Pri francoski nogometni zvezi so v pojasnilu dodali, da jih je zmotilo šokantno in neobičajno Martinezovo proslavljanje naslova.

Glede na to, da je Argentincu zaradi športnega izkupička na nedavnem svetovnem prvenstvu v Katarju cena nedvomno zrasla, verjetno ne bo imel težav pri iskanju novega delodajalca.

Trener Aston Ville naj bi se medtem že zanimal za vratarske storitve Yassina Bounouja, vratarja Maroka, znanega pod vzdevkom Bono, ki je nase prav tako opozoril na mundialu v Katarju. Bono je trenutno čuvaj mreže pri Sevilli.

Emery naj bi se zanimal za maroškega vratarja Yassina Bounouja. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Emery naj bi se zanimal za maroškega vratarja Yassina Bounouja. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Preberite še:

Argentina francija
Sportal Francozi ogorčeni nad žaljivimi potezami Argentinca: To je šlo predaleč
Emiliano Martinez
Sportal Argentinski junak šokiral javnost z obsceno gesto
Argentina francija
Sportal Najboljši tako ali drugače. Lionel Messi nasledil Luko Modrića.

 

 

Ne spreglejte