Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
21. 8. 2021,
14.26

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

poletni prestopni rok Massimilano Allegri Juventus Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Sobota, 21. 8. 2021, 14.26

2 leti, 8 mesecev

Juventus

Allegri razrešil vse dvome o prihodnosti Ronalda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
Cristiano Ronaldo, Massimiliano Allegri | Massimiliano Allegri je zatrdil, da Ronaldo ostaja v Juventusu. | Foto Guliverimage

Massimiliano Allegri je zatrdil, da Ronaldo ostaja v Juventusu.

Foto: Guliverimage

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo ostaja član torinskega Juventusa, trdi trener Massimiliano Allegri. Kot poročajo tuji mediji, naj bi to potrdil nogometaš osebno.

"Rešimo to zadevo. Ronaldo mi je rekel, da ostaja v Juventusu," je pred nedeljsko uvodno tekmo italijanskega prvenstva z Udinesejem dejal Allegri. Tudi sam je sit ugibanj o selitvi Ronalda k PSG, vrnitvi v Real Madrid. "Vedno je trdno treniral in bil pri stvari. Bral sem o različnih ponudbah, toda sam si nikoli ni želel iz Torina," je še dejal trener Juventusa.

Govorice okoli morebitnega prestopa Portugalca so vrh dosegle v četrtek, potem ko Ronaldo ni zaigral na eni izmed pripravljalnih tekem Juventusa. "Cristiano v četrtek ni igral, ker smo trdo trenirali in sem mu zato namenil nekaj dodatnega počitka," je dejal Allegri. Ronalda se je največ povezovalo z vrnitvijo v Manchester United in Real Madrid, kot nova možna delodajalca pa naj bi bila v igri tudi PSG in Manchester City.

Lani je bil 36-letni Ronaldo z 29 goli prvi strelec v serie A. Z Juventusom je že osvojil dva naslova prvaka na Apeninskem polotoku. Situacijo je že pred tem na socialnih omrežjih pokomentiral tudi nogometaš: "Pojavila se je vrsta novic in zgodb, ki so me povezovale z različnimi klubi. A nihče se ni res potrudil in zapisal resnice. Ostajam osredotočen na svojo kariero in delo, predan in pripravljen na izzive, s katerimi se bom soočil. Vse ostalo, kar slišite, so le govorice," je med drugim ob pomenljivi fotografiji, s katero je želel javnosti sporočiti naj bo tiho, zapisal Portugalec, ki se mu pogodba z Juventusom izteče junija 2022.

Preberite še:

Lionel Messi
Sportal Na področju nogometnih prestopov se obetajo spremembe
Cristiano Ronaldo
Sportal Cristiano Ronaldo prekinil molk in sporočil, naj bodo oni tiho
Ne spreglejte