Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 9. 2024,
8.10

Osveženo pred

3 dni, 18 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,88

Natisni članek

Natisni članek

Cedevita Olimpija Cedevita Olimpija Žiga Daneu

Ponedeljek, 23. 9. 2024, 8.10

3 dni, 18 ur

Olajšanje: Žiga Daneu pri padcu ni utrpel hujših posledic

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,88
Žiga Daneu, Cedevita Olimpija | Žiga Daneu je grdo padel na prvi tekmi lige Aba, a k sreči ni utrpel hujših posledic. | Foto www.alesfevzer.com

Žiga Daneu je grdo padel na prvi tekmi lige Aba, a k sreči ni utrpel hujših posledic.

Foto: www.alesfevzer.com

Na tekmi prvega kroga lige Aba med FMP in Cedevito Olimpijo je v zaključku tekme grdo padel mladi Žiga Daneu. Vsem je zastal dih, iz dvorane so ga morali odpeljati na nosilih. Iz kluba so danes zjutraj poslali dobro novico, da je Žigovo zdravstveno stanje dobro.

"Po včerajšnjem padcu na tekmi z FMP je Žiga Daneu ponoči prestal preglede, ki so pokazali, da udarec ni pustil hujših posledic in da je njegovo zdravstveno stanje dobro. V današnjih zgodnjih jutranjih urah je bil Žiga tako že s preostalimi soigralci v hotelu. Po prihodu v Ljubljano ga bo dodatno pregledal klubski zdravnik," so sporočili iz Cedevite Olimpije, ki je v prvem krogu lige Aba izgubila gostovanje pri FMP z 62:75.

Mladi Daneu je v zadnji minuti ob skoku grdo padel na hrbet in bil nepremičen. V dvorani je vsem zastal dih, prav vsi pa so imeli ob neprijetnem prizoru zaskrbljene obraze. Po nekaj minutah so ga na nosilih odpeljali iz dvorane v bolnišnico, kjer je prenočil, na veliko veselje vseh pa se je zjutraj že pridružil ekipi v hotelu.

Žiga Daneu
Sportal Po Krki izgubila še Olimpija, Daneu po grdem padcu v bolnišnico
Ne spreglejte