Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Sreda,
24. 8. 2011,
9.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Boštjan Nachbar Goran Dragić Goran Dragić

Sreda, 24. 8. 2011, 9.20

8 let

Nachbar v Litvo na zaključni del EP

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pred dnevi smo lahko na Twitterju zasledili, da bi si slovenski reprezentanti nadvse želeli imeti v svojih vrstah Boštjana Nachbarja, ki pa bo EP, na žalost, spremljal le kot strokovni komentator.

"Boki, we need you," je denimo Goran Dragić pred dnevi napisal na Twitterju ter nakazal, da bi Slovenija na evropskem prvenstvu potrebovala krilnega igralca kova Boštjan Nachbar. Ravno na tem igralnem mestu je namreč Slovenija nekoliko bolj šibka. A je moral "Boki" letos poleti zaradi težav z gležnjem celo na operacijo in kaj kmalu je postalo jasno, da ne bo mogel pomagati izbrani vrsti v Litvi, čeprav si to srčno želi: "Malo težko je gledati takšne zapise. Možnosti, da bi nastopil, ni. Tudi, če bi se ta teden že vrnil, sem vendarle izpustil veliko v tem času. To smo takrat takoj že vedeli. Sicer pa je z nogo bolje. Sem v drugi fazi rehabilitacije. Delam na stabilizaciji gležnja. Mislim, da bom lahko že ta teden malo tekel. Zadovoljen sem. V roku štirinajstih dni bom lahko delal košarkarske stvari - sprva rahla spreminjanja smeri, preigravanja, met … Mislim, da bom v dogovorjenem času nared. Potrebujem še tri tedne, da bom stoodstoten. Noga je v dobrem stanju. Zdravniki me celo zavirajo, da ne bi naredil kakšno stvar prehitro."

Bo pa Nachbar kljub temu odpotoval v Litvo, in sicer na zaključni del v Kaunas, kjer bo na nacionalni televiziji pomagal kot strokovni komentator. Sicer pa še pravi, da zelo težko spremlja tekme svojih soigralcev in bo zato v Litvi na posebni preizkušnji tudi on. "Gledal sem tekme naše izbrane vrste, čeprav zelo nerad. V Litvi bom s komentarji nekako prisiljen gledati. Že na splošno sem takšen tip, ki ne rad gleda tekme ekip, katerih del sem bil. Pri reprezentanci je toliko huje. Nekako se prisilim in gledam," je za Sportal še povedal Nachbar ter glede klubskega statusa dodal, da v tem trenutku iskanje kluba ni prioriteta, marveč zdravje.

Ne spreglejte