Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 9. 2018,
7.54

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18

Natisni članek

LeBron James

Četrtek, 20. 9. 2018, 7.54

5 let, 7 mesecev

James po selitvi v Los Angeles vse bližje nastopu v Space Jam 2

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18
LeBron James | Košarkarski zvezdnik LeBron James bo zaigral v nadaljevanju košarkarskega filma Space Jam. | Foto Getty Images

Košarkarski zvezdnik LeBron James bo zaigral v nadaljevanju košarkarskega filma Space Jam.

Foto: Getty Images

Čeprav še ni jasno, ali je LeBron James s selitvijo v Los Angeles k ekipi Lakers kaj bližje osvojitvi naslova v severnoameriški košarkarski ligi NBA, je jasno, da je vsekakor bližje Hollywoodu in posledično nastopanju v filmih. Tako bo kmalu zaigral v nadaljevanju košarkarskega filma Space Jam.

Težko pričakovani drugi del komedije, ki je eden najbolj gledanih športnih filmov vseh časov, naj bi bil vse bližje začetku produkcije. To naj bi bilo jasno iz sredine objave produkcijske hiše King James na Twitterju, na kateri se košarkarjevo ime pojavi na steni narisane slačilnice.

James bo v drugem delu delno animiranega filma nadaljeval delo Michaela Jordana kot glavnega protagonista. Po objavljeni sliki sodeč bo producent filma Ryan Coogler, znan po letos izdanem filmu Črni panter, v vlogi organizatorja igre pa bo znova nastopil risani zajček Bugs Bunny, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

V prvem delu, ki je bil izdan leta 1996, so ob Jordanu in Bugs Bunnyju nastopili še drugi znani risani liki Looney Toones. Ti prepričajo Jordana, da se pridruži njihovi ekipi za dvoboj proti ekipi risanih zlobnežev, ki odloča o prihodnosti sveta.

Čeprav se že dolgo govori o možnosti nadaljevanja, gre za prvo uradno potrditev in tudi Jamesove vloge v njej. Eden najboljših košarkarjev vseh časov je v preteklosti že imel manjše vloge v filmih - pred kratkim je posodil svoj glas enemu od likov v risanem filmu Mala noga - Space Jam 2 bo pa njegova prva glavna filmska vloga.

"Sodelovanje v projektu Space Jam je veliko več kot samo sodelovanje med mano in liki Looney Tunes ... S filmom bi med otroki rad povečal zavest o tem, kako pomembno je, da se nikoli ne odrečejo svojim sanjam," je ob napovedi filma za Hollywood Reporter dejal James.

Nadaljevanje košarkarske klasike iz leta 1996 bo režiral Terence Nance, bolje znan kot ustvarjalec serije HBO Random Acts of Flyness.

Ne spreglejte