Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 8. 2024,
13.26

Osveženo pred

1 teden, 1 dan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,20
Zlatorog Cedevita Olimpija Cedevita Olimpija

Natisni članek

Četrtek, 15. 8. 2024, 13.26

1 teden, 1 dan

Prva pripravljalna tekma

Cedevita Olimpija za zaprtimi vrati z Zlatorogom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,20
Cedevita Olimpija, trening, Kranjska Gora | Foto KK Cedevita Olimpija

Foto: KK Cedevita Olimpija

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo prvi cikel priprav na novo sezono v petek zaključili s prvo pripravljalno tekmo poletja. Za zaprtimi vrati Dvorane Vitranc v Kranjski Gori se bodo pomerili z Zlatorogom.

Cedevita Olimpija priprave Jaka Blažič
Sportal Kapetan Blažič ima dobre novice: Zdaj sem brez bolečin #video

Po uvodnem tednu v Ljubljani, ki so ga zaznamovali pregledi, testiranja in individualni treningi, se članska ekipa Cedevite Olimpije od ponedeljka mudi v Kranjski Gori. Na Gorenjsko je glavni trener zmajev Zvezdan Mitrović peljal 16 igralcev, 13 iz članske ekipe in tri košarkarje iz ekip mlajših starostnih kategorij, kot zadnji pa se je v torek zvečer moštvu pridružil mladi francoski košarkar Joan Beringer, ki se je poleti preselil v Ljubljano, a bo igral v mlajših selekcijah ljubljanskega kluba.

Zvezdan Mitrović bo v petek odbil nekatere tekmovalne odgovore. | Foto: KK Cedevita Olimpija Zvezdan Mitrović bo v petek odbil nekatere tekmovalne odgovore. Foto: KK Cedevita Olimpija "V Kranjski Gori močno treniramo, s fanti se borimo in delamo vse za to, da bomo maksimalno dobro pripravljeni na začetek sezone," je pred zaključkom prvega cikla priprav v klubski mikrofon povedal Rok Radović.

Ljubljančani bodo prvi cikel priprav na novo sezono v petek zaključili s prvo pripravljalno tekmo poletja. Za zaprtimi vrati Dvorane Vitranc v Kranjski Gori se bo Cedevita Olimpija pomerila s prvoligašem Zlatorogom.

"V obdobju, ki je pred nami, nas čaka veliko pripravljalnih tekem, petkova pa ima za nas velik pomen. Vemo, da je pred nami zahteven dvoboj proti Zlatorogu. Vsaka tekma v pripravljalnem obdobju je težka, saj so noge in glava zaradi velikega števila treningov utrujene," je pred uvodno tekmo poletja povedal Radović.

Cedevita Olimpija priprave
Sportal V Ljubljano prihajajo Panathinaikos, Anadolu Efes in Bayern
Cedevita Olimpija priprave
Sportal Ključen trenutek sezone, a že prva težava, poškodba Glasa
Ne spreglejte