Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 10. 2013,
20.23

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Adria Mobil David Per Domen Novak

Torek, 29. 10. 2013, 20.23

7 let, 12 mesecev

V ekipi Adria Mobil prostora le še za enega kolesarja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Vodstvo Kolesarskega kluba Adria Mobil je potrdilo še imeni osmega in devetega kolesarja, ki bosta v prihodnji sezoni branila barve njihove članske ekipe. Prostor le še za enega.

Zadnji dve okrepitvi ekipe sta David Per in Domen Novak, ki sta letos nastopala še med mladinci. S tem sta se pridružila sedmerici kolesarjev, ki so že pred njima podpisali pogodbo za prihodnjo sezono. Oba kolesarja, ki bosta prihodnje leto prvo sezono nastopala pri članih, sta stara 18 let in sta že ves čas svoje kariere člana kluba Adria Mobil. Oba sta letos osvojila naslov državnega prvaka pri mladincih in s tem po besedah direktorja kluba Bogdana Finka z odliko opravila "kolesarsko maturo". "Oba sta z odliko naredila kolesarsko maturo. Zaslužila sta si mesto v članski ekipi in s tem možnost, da še napredujeta. Ekipa bo z njima močnejša, kot je bila lani," je za spletno stran Kolesarskega kluba Adria Mobil dejal Bogdan Fink. Per je letos slavil sedem zmag, medtem ko je bil Novak trikrat na najvišji stopnički zmagovalnega odra. Mesta v ekipi so s tem že skoraj zapolnjena. Prostora je le še za enega kolesarja. Boštjan Mervar, ki v klubu opravlja delo športnega direktorja, čaka na odgovor Mateja Mugerlija, ki še čaka na morebiten podpis pogodbe v tujini. Mesto naj bi se za kakšnega drugega kolesarja sprostilo le ob njegovem odhodu.

"Podpis pogodbe kaže na veliko zaupanje kluba. Jaz in Domen sva najmlajša člana, vendar upam, da se bova dobro vklopila v ekipo in se od starejših članov veliko naučila. Želim si po svojih močeh pomagati ekipi pri doseganju zmag. Rad bi nastopal v slovenski reprezentanci do 23 let," so bile besede Davida Pera ob podpisu pogodbe. "Zelo veliko mi pomeni, da ostajam v klubu, v katerem sem že od mladih nog. V Adrii Mobil imajo zelo dobre kolesarje, s katerimi bom zagotovo pridobil veliko izkušenj," je dejal Domen Novak.

Ne spreglejte