Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
24. 1. 2016,
12.08

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

HDD Olimpija Sapa Fehervar liga EBEL Žiga Pance Miha Verlič Sabahudin Kovačević Aleš Kranjc Luka Gračnar

Nedelja, 24. 1. 2016, 12.08

8 let

Olimpija nemočna proti hudičem, domača polomija Gradca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Hokejisti Olimpije so po petkovi domači zmagi nad Beljakom na drugi tekmi drugegi dela doživeli hladen tuš. V Tivoliju jih je Sapa Fehervar s Hannujem Järvenpääjem na čelu premagala s 4:0.

Ljubljančani so proti oklepnikom Sape Fehervar, ki jih od začetka januarja vodi nekdanji strateg Olimpije in Beljaka Hannu Järvenpää, ostali brez pomembnih točk za ohranitev upanja na četrtfinale. Ljubljanski tabor je tudi tokrat igral brez Anžeta Ropreta, Davida Planka, Fabiana Scholza in Luke Kalana, četverici pa se je na seznamu tistih, ki niso mogli pomagati, pridružil še čez noč oboleli Boštjan Groznik, tako da je imel trener Fabian Dahlem spet težave s pomanjkanjem branilcev. Madžari so bili vso tekmo nevarnejši nasprotnik, Daniel Koger, Chris Francis in Ladislav Sikorcin so bili tisti, ki so uspeli premagati Oliviera Roy, medtem ko je končnih 0:4 z zadetkom v prazno mrežo v 59. minuti postavil Csaba Kovacs.

Olimpija, ki so ji za preboj v četrtfinale ostale le minimalne možnosti, bo naslednjo tekmo odigrala v petek v Innsbrucku. Ta je danes z 0:3 izgubil z vodilnim Beljakom, za katerega je zmagoviti zadetek dosegel Žiga Pance. Na preostalem spopadu spodnjega doma je Gradec Iva Jana doma doživel pravi polom, Celovec jih je premagal s kar 8:1 in se tako morda vsaj malo oddolžil navijačem, ki so po porazu z 0:4 z Innsbruckom v prvem krogu napovedali bojkot gostovanj. Graški panterji ostajajo na zadnjem mestu lestvice kvalifikacijske skupine.

Luka Gračnar je s Salzburgom v goleadi s 6:4 premagal Bolzano, slovenski vratar je zaustavil 29 od 33 strelov, Dunaj je tesno premagal Linz, Dornbirn pa je v podaljšku strl Znojmo.

Ne spreglejte