Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sobota,
18. 8. 2018,
7.00

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,08

2

Natisni članek

Billy Joe Saunders Deontay Wilder Tyson Fury

Sobota, 18. 8. 2018, 7.00

5 let, 8 mesecev

Nori dogodki v Belfastu: v orjaka vrgel polovico piščanca in jo ucvrl kot zajec #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,08

2

Tyson Fury | Tysona Furyja nocoj čaka obračun z Italijanom, vsi pa so z mislimi že na koncu leta, ko se bo v pravem boksarskem spektaklu udaril s prav tako neporaženim Američanom, Deontayjem Wilderjem. | Foto Reuters

Tysona Furyja nocoj čaka obračun z Italijanom, vsi pa so z mislimi že na koncu leta, ko se bo v pravem boksarskem spektaklu udaril s prav tako neporaženim Američanom, Deontayjem Wilderjem.

Foto: Reuters

Večer pred novo borbo med Angležem Tysonom Furyjem in Italijanom Francescom Pianeto se je v eni izmed priljubljenih restavracij Nando's vnel prepir med velikim Furyjevim prijateljem Billyjem Joejem Saundersom in ameriškim boksarskim šampionom Deontayjem Wilderjem. Prvi naj bi v Američana vrgel polovico piščanca in zbežal. Wilder se je kot besen bik pognal za njim in se med lovom skoraj ''ubil''.

Tyson Fury
Sportal Tyson Fury je nazaj: najprej poljub, nato hitra predaja #video

Čeprav bi se moralo govoriti in pisati predvsem o drugi borbi Furyja po povratku v ring, so številni, če ne vsi, z mislimi že pri naslednji borbi med Furyjem in Wilderjem, ki je tako rekoč že dogovorjena. Zgodila se bo novembra ali decembra v New Yorku ali Las Vegasu. Ravno zato ne čudi, da je v Belfastu tudi Wilder, ki že pošteno reklamira svoj naslednji dvoboj.

Američan je nase opozoril že na uradnem tehtanju, kjer se je najprej sporekel s Furyjevim očetom Johnom, nato pa sta si skoraj v lase skočila še s Tysonom.

Da je bil dan popoln, je počilo še zvečer v restavraciji Nando's. Svetovni boksarski prvak v srednji kategoriji po verziji WBO, Billy Joe Saunders, zelo dober Furyjev prijatelj, je v Američana vrgel polovico piščanca in jo ucvrl iz restavracije. Wilder se je besen pognal za njim, a hitronogega srednjetežkaša ni ujel. Še dobro, da se med lovom ni poškodoval, saj je tik pred izhodnimi vrati grdo padel. 

Čeprav se v Belfastu pogovarjajo o vsem drugem kot o boksarskem večeru, omenimo, da se bo Fury zvečer udaril z Italijanom Pianeto in lovil že svojo 27. zmago v kariero. Svojo drugo po veliki vrnitvi v ring. V začetku junija je po dveh letih in pol pavziranja odpihnil Albanca Seferja Seferija, nič drugega pa se od Angleža ne pričakuje niti nocoj. Za nameček je Fury v veliko boljšem fizičnem stanju kot na tisti borbi pred dvema mesecema.

Preberite še:

Tyson Fury
Sportal Fury v elementu: AJ je usrane, pokazal mu bom, kako se dogovoriti z bronastim bombarderjem
Tyson Fury
Sportal Šampion, ki se je zredil do neprepoznavnosti, se vrača v ring #video
Conor McGregor 1
Sportal Nori Irec se vrača v ring, oktobra v Las Vegasu proti Nurmagomedovu
Ema Kozin Rudolf Pavlin
Sportal Slovenska boksarska princesa v Zagrebu proti močni Mehičanki
Ne spreglejte