Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
16. 4. 2014,
9.03

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Andrej Flajs ACH Volley odbojka Rasto Oderlap Aleš Jerala

Sreda, 16. 4. 2014, 9.03

3 leta, 10 mesecev

Dovolj je bilo: kapetan ACH Volleyja odhaja

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Dolgoletni kapetan ACH Volleyja Andrej Flajs nam je po koncu državnega prvenstva, kjer je ACH Volley znova pokoril konkurenco, priznal, da se njegova odisejada v Ljubljani končuje.

"Zelo smo veseli, da nam je uspelo končati težko serijo s Panvito ravno tukaj v Murski Soboti. Malce smo sicer popustili po vodstvu z 2:0, nato pa smo se reševali z našim blokom, odlično igro v obrambi in natančnim in močnim servisom, ki je bil tako ali tako naš zaščitni znak skozi celotno sezono. Zasluženo smo zmagali in znova dvignili pokal za najboljšega v Sloveniji. Glede pregleda sezone, ki res ni bila lahka, saj smo imeli take in drugačne težave, in razen spodrsljaja v polfinalu pokala je drugo šlo po načrtu. Osvojili smo tudi ligo MEVZA in zdaj državno prvenstvo," je bil po zmagoslavju "oranžnih zmajev" vesel kapetan ACH Volleyja Andrej Flajs, ki je vesel, da klub zapušča na mestu, kjer ima odprte še vse možnosti.

"Kot sem seznanjen, naj bi ACH Volley tudi drugo leto igral v ligi prvakov, z naslovom državnega prvaka ima za to vso pravico, a vse ni odvisno samo od tega. Slovenija potrebuje eno močno ekipo, ki bo kolikor toliko konkurenčna tudi v Evropi. Ekipo, v kateri se kalijo vsi najboljši slovenski odbojkarji, in ACH je res pravo mesto za to," je dodal 31-letni Sevničan, ki mu s to sezono poteče tudi pogodba. Kot sam pravi, si bo nove izzive iskal v tujini, a še ne ve, kje. Zagotovo pa ne bo ostal v Ljubljani, klubu, v katerem je preživel toliko časa, pa želi v prihodnosti vse dobro.

Dvignili pokal brez predsednika in podpredsednika

Znano je, da ACH Volley Flajsu, zagotovo ni edini primer, še ni odplačal vsega, kar mu je bilo obljubljeno. "Dolg je, dolg bo. V teh dneh se bomo zagotovo pogovarjali tudi glede tega, na kakšen način bo prišlo do tega odplačevanja dolgov, mislim pa, da to ni primerna tema za današnji dan," je še s pokalom v roki odgovoril Flajs.

Se strinjamo, da tema ni bila ravno primerna ob slavju novega državnega naslova, a že dejstvo, da v Murski Soboti ni bili niti enega predstavnika uprave "oranžnih zmajev", pove, da ni vse tako, kot bi moralo biti. Po neuradnih informacijah pa sta bila predsednik in podpredsednik upravnega odbora Rasto Oderlap in Aleš Jerala odstotna, eden zaradi bolezni, drugi pa zaradi službenih dolžnosti. Dejstvo je, da se to vse prej kot redko dogaja, če se je sploh že kdaj.

Ne spreglejte