Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 4. 2022,
13.30

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,40

2

Dubaj skok s padalom Formula 1 Lewis Hamilton

Natisni članek

Sreda, 6. 4. 2022, 13.30

2 leti, 3 mesece

Neverjeten skok s padalom zvezdnika formule 1

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,40

2

Lewis Hamilton Soči | Na posnetku je videti, da Hamilton skoke s padalom obvlada. | Foto Reuters

Na posnetku je videti, da Hamilton skoke s padalom obvlada.

Foto: Reuters

Sedemkratni prvak v formuli 1 Lewis Hamilton je znan po tem, da se med prostimi konci tedna ukvarja s številnimi aktivnostmi. Na svojem profilu na Instagramu je tako s sledilci delil posnetek, kako je v Dubaju skočil s padalom. Z zapisom, da je v enem dnevu s padalom skočil kar desetkrat, je dokazal, da ne živi le za formulo 1.

Po zanj "slabem" začetku letošnje sezone, ki se je začela konec marca v Bahrajnu in nadaljevala v Savdski Arabiji, se je Hamilton med prostim koncem tedna odpravil v Dubaj, da bi se spočil pred tekmo za Veliko nagrado Avstralije, ki bo ta konec tedna. Na tekmi v Savdski Arabiji je namreč zasedel peto mesto, nad čimer pa je bil zelo razočaran. Dejal je, da jih čaka še veliko dela.

Savdska Leclerc Verstappen
Sportal Ferrari kot v Schumacherjevih časih, dirkanje kot v kartingu

S padalom skače že nekaj let

37-letnik je v objavi razkril, da je v nedeljo z namenom, da "počisti misli", izvedel več skokov s padalom. Zapisal je: "Včeraj sem se imel vrhunsko. Idealen način, kako preživeti nedeljo. S padalom skačem že nekaj let, med pandemijo pa žal nisem mogel. Danes sem skočil desetkrat. Vsakič se naučim kaj novega. To je odličen način, da počistiš misli in se pripraviš na teden, ki prihaja."

Skoke s padalom obvlada

Na posnetku je videti, da zvezdnik skoke s padalom obvlada, saj v zraku izvaja številne impresivne trike, kot so prevali. Oblečen je le v kratke hlače in kratko majico, čeprav za skok s padalom običajno potrebuješ posebno opremo. 

Videti je, da so skoki s padalom za Hamiltona sproščujoči, saj je pred dnevi na družbenih omrežjih odkrito spregovoril o tem, da se bori z duševnimi in čustvenimi težavami. Povedal je, da je za njim težko leto in da je včasih težko ostal optimističen.

Lewis Hamilton
Sportal Hamilton odkrito o težavah, ki mu ne dajo spati
Lewis Hamilton viteški red
Sportal Sedemkratni svetovni prvak se bo preimenoval
Ne spreglejte