SiolNET. Slavni
0,68

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Tuje življenje

Televizijska mama, ki jo radi sovražimo

0,68

termometer

Tuje življenje

Eden najbolj osovraženih likov v priljubljeni nadaljevanki Tuje življenje je zagotovo preračunljiva Dilara, ki jo igra Ebru Özkan. Ta se trudi razumeti svoj lik in pravi, da je osrednja tema serije materinstvo, kar ji olajša delo.

Gledalci menijo, da je lik premožne Cihanove žene Dilare eden najbolj negativnih v Tujem življenju, razburljivi nadaljevanki, ki raziskuje posledice usodne zamenjave dojenčkov v porodnišnici in dveh družin, katerih življenja so s tem nepreklicno zaznamovana. Turška TV-uspešnica je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21.10 na Planet TV.

"Dilara se bori za stvari, v katere verjame"

Igralka Ebru Özkan, ki je upodobila Dilaro, je do svojega lika bolj popustljiva in meni, da se Dilara zgolj bori za stvari, v katere verjame. "Rada bi zaščitila svoj življenjski prostor, družino in otroke, kar jo zelo obremenjuje. Dilara verjame, da so njena ravnanja upravičena," razloži Ebru in dodaja, da je Dilara ženska, ki noče priznati poraza. Prav zato poskuša ohraniti svoj zakon s Cihanom. "Obsedena je. In prav to jo dela nesrečno."

Tuje življenje

"Za obstanek zakona je potrebno več kot le trud"

A Ebru zatrjuje, da sama tako ne bi mogla živeti, čeprav je tudi njej družina zelo pomembna. "Povezanost in sodelovanje sta najpomembnejša," pravi in dodaja: "V moji družbi je veliko ločenih ljudi. Menim, da je za obstanek zakona potrebno več kot le trud, ljudje morajo imeti več potrpljenja eden za drugega."

Večno zvestobo obljubila Makedoncu

Ebru se je lani poročila s stanovskim kolegom Ertanom Sabanom, ki je rojen v Skopju, a ga je igralska pot privedla v Turčijo. Na poročnem slavju je bil prisoten tudi dobro razpoloženi nevestin televizijski mož Erkan Petekkaya, zaradi česar so se turški mediji pošalili, da je "Dilara s poroko razveselila Cihana". Za 38-letno Ebru je to prvi zakon, 39-letni Ertan pa je vdovec; njegova prva žena je umrla pri le 25 letih zaradi levkemije.

 

A post shared by Ebru Özkan Saban (@ebruozkan__) on

 

 

A post shared by ipekdurkal (@ipekdurkal) on

 

 

 

 

A post shared by Ebru Özkan Saban (@ebruozkan__) on

 

 

A post shared by Ebru Özkan Saban (@ebruozkan__) on

 

 

Tuje življenje je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21.10 na Planet TV.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 77
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin