SiolNET. Slavni
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Šok za turiste: znašli so se sredi podelitve oskarjev

0,45

termometer

oskarji
Foto: Getty Images

Nekaj srečnih turistov, ki so mislili, da si bodo ogledali nekatere hollywoodske znamenitosti, je dobilo več, kot so pričakovali – družili so se z največjimi zvezdniki, ki so se udeležili podelitve oskarjev.

Voditelj letošnje podelitve najbolj zaželenih filmskih nagrad Jimmy Kimmel je poskrbel, da so se turisti, ki so se v odprtem avtobusu vozili po Hollywoodu, ustavili pred gledališčem Dolby, kjer je potekala podelitev, in vstopili v dvorano, polno največjih filmskih zvezdnikov.

"Čez nekaj minut bodo ti ljudje vstopili skozi ta vrata," je Jimmy razložil zbranim v dvorani. "Če boste vsi povsem pri miru, jih bomo morda prepičali, da so prišli v muzej voščenih lutk," se je pošalil.

Prva sta v dvorano vstopila Gary Cole in njegova zaročenka Vicky iz Chicaga. Tursiti so pričakovali, da si bodo ogledali razstavo, zato so bili močno presenečeni, ko so namesto tega zagledali svečano oblečene zvezdnike.

Gary in Vicky sta gostitelju Jimmyju povedala, da se nameravata poročiti julija. Na vprašanje, kdo je njen najljubši igralec, je Vicky pokazala na nominiranca Denzela Washingtona, ki je takoj vstal ter zaročenca razglasil za poročena. "Poljubi nevesto," je naročil Garyju.

Jimmy je nato Jennifer Aniston predlagal, naj iz svoje torbice vzame darilo za "mladoporočenca". Nekdanja Prijateljica je ubogala ter "nevesti" poklonila sončna očala.


Gary in Vicky ter preostali presenečeni turisti so se nato fotografirali s številnimi drugimi zvezdniki, Gary pa je poljubil roko Nicole Kidman, ki je sedela v prvi vrsti. Vicky je bila medtem povsem iz sebe, ko ji je v roko segel Ryan Gosling.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin