Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
5. 1. 2017,
8.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

1

Natisni članek

Michael Jackson islam sin Janet Jackson

Četrtek, 5. 1. 2017, 8.00

6 let, 6 mesecev

Je Janet Jackson postala muslimanka?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

1

Dan po rojstvu njenega prvega otroka so se ponovno okrepila ugibanja, ali je Janet Jackson prestopila v vero svojega moža Wissama Al Mana - islam.

 

A photo posted by Biminiflashng.com (@biminiflashng) on

Janet je pri 50 letih v torek prvič postala mama, rodila je sina Eissa Al Mano. Dečkov oče je katarski milijonar, 42-letni Wissam Al Mana, s katerim se je Janet poročila leta 2012. Po nekaterih ocenah njegovo premoženje znaša 200 milijonov dolarjev, premoženje Janet pa 175 milijonov dolarjev. Al Mana je skupaj z bratoma podedoval očetovo podjetje in skrbi predvsem za modni del posla. Konglomerat ima več kot 55 podjetij v osmih državah.

Wissam je večino otroštva preživel v Londonu, z Janet pa sta se spoznala leta 2010 na odprtju hotela v Dubaju.

Janet je bila vzgojena kot Jehova priča, njen brat Jermaine pa je že leta 1989 prestopil v islam. Britanski Daily Mail poroča, da je bratovemu zgledu sledila tudi najmlajša sestra pokojnega Michaela Jacksona. Kot dokaz za to med drugim navajajo, da je pevka, ki se je nekoč fotografirala zgoraj brez za revijo Rolling Stone, ko je njene prsi v rokah držal neznan moški in je med nastopom na Super Bowlu leta 2004 "po nesreči" razkrila svoje prsi, postala zelo konservativna.

Med nosečnostjo so fotografi Janet v Londonu fotografirali oblečeno v "islamska oblačila", za katera se je pozneje sicer izkazalo, da so črn moški volnen pončo, Daily Mail izpostavlja, da je pevka pod pončem nosila al amiro, dvodelno tančico, ki jo nosijo številne ženske in ki pokriva lase, ne pa tudi obraza.

Domnevna sprememba vere se odraža tudi v Janetini glasbi. V nobeni od 17 pesmi na zadnjem albumu ne omeni besede seks, na koncertih pa nosi dolge rokave, ohlapne obleke in bela oblačila, ki pokrivajo vsak delček njenega telesa do vratu. Poleg tega, še našteva Daily Mail, svoje koncerte konča z besedo inshalah oziroma "Če Alah tako hoče".

Ne spreglejte