Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 3. 2019,
11.55

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Nova KBM

Foto: Gettyimages

Natisni članek

advertorial poslovanje posel kredit banka Nova KBM

Torek, 12. 3. 2019, 11.55

2 meseca

Za vse podjetnike: posojilo v vrednosti do 50 tisoč evrov

Vsebino omogoča Nova KBM

Foto: Gettyimages

V življenju vsakega podjetja je pomemben njegov finančni tok. Dobri poslovneži se zavedajo, da je treba dobro izkoristiti vsak evro, ki ga obrnejo. Vsako podjetje se preprosto mora razvijati vsaj tako hitro kot konkurenti, saj če zaostane, ga morda jutri ne bo več. V življenjskem ciklu večine rastočih podjetij tako pride čas, ko za uresničevanje svojih načrtov potrebujejo bančno financiranje, naj gre za dolgoročne ali kratkoročne kredite.

Kredit Nova KBM | Foto:

Podjetja so vsakodnevno izpostavljena tveganjem, v skrajnosti lahko kot celota zaidejo v težave ter postanejo neuspešna in plačilno nesposobna. Ekonomsko začnejo propadati, ko začno presegati prihodke, ko je rentabilnost nižja od stopnje finančnih prihodkov.

Kreditiranje podjetij je ena od temeljnih bančnih funkcij in ustrezno pripravljene projekte banke vedno rade podprejo.

Nov priliv finančnih sredstev, ki vam pomaga pri financiranju tekočega poslovanja

Vam pri izvedbi novih poslovnih idej zmanjkuje finančnih sredstev ali pa imate zgolj trenutne likvidnostne težave?

Mala in srednje velika podjetja so praviloma osredotočena predvsem na iskanje novih poslov in njihovo kakovostno izvedbo. Za kaj drugega ne najdejo energije in časa. Toda enako pomembno je tudi učinkovito financiranje tekočega poslovanja.

Bo imelo podjetje dovolj denarja na računu za nakup surovine, ki je nujno potrebna za izpolnitev pomembnega naročila? Kaj se bo zgodilo, če največji kupec nenadoma za 30 dni zamakne plačilo fakture? Kaj pa, če drastično spremembo plačilnih pogojev zahteva več kupcev in jim ne morete reči ne?

Če podjetje nima ustreznega odgovora na ta vprašanja, se lahko zgodi, da se proizvodnja začasno zaustavi, dobavitelji zahtevajo predplačila ali celo zmanjka denarja za plače. Odločilni dejavnik je torej likvidnost, ki jo podjetje zagotavlja na več načinov. Pomanjkanje obratnih sredstev lahko za podjetje predstavlja velik problem.

Tak problem se lahko rešuje na različne načine. Recimo tako, da podjetje na banki vzame posojilo.

Za grajenje vašega podjetja po vaših načrtih

Prek kratkoročnega financiranja banke omogočajo financiranje tekočega poslovanja, obratnih sredstev in ugodno premostitev kratkoročnih likvidnostnih težav. Navadno ima ročnost enega leta, podjetjem pa omogoča porabo sredstev po predhodno dogovorjenem načinu, skladno s potrebami poslovanja.

Namenjeno je vsem podjetjem, ki se s soočajo s problemom plačilne nediscipline kupcev ter za premostitev likvidnostnih težav, ki se posledično pojavijo. Ravno tako je primerno za podjetja, ki širijo obseg poslovanja in potrebujejo sredstva za podporo in spremljavo te rasti.

Nova KBM vam s svojo ponudbo kreditov pomaga doseči vaše poslovne cilje. Izberite obliko financiranja, prilagojeno vašemu poslovanju. Poslujte pametno in si olajšajte svoje tekoče poslovanje z enostavnim in hitrim kratkoročnim kreditom Smart Bussines, ki ga ponuja Nova KBM.

Kredit Nova KBM | Foto:

KAJ PONUJA KREDIT SMART BUSSINES?

  • Odobritev brez odvečne dokumentacije.
  • Brez stroškov zavarovanj.
  • Hitro izplačilo na poslovni račun – do 50 tisoč evrov.
  • Kredit je namenjen podjetnikom z letnim prihodkom do pol milijona evrov.
  • Ročnost kredita do 12 mesecev.
  • Vrsta kredita: klasični kratkoročni kredit z vračilom mesečno (na obroke) ali limitom na poslovni račun.
  • Izplačilo na račun pri naši banki.

Pridobitev kredita in dodatne informacije

Če želite zaprositi za kratkoročni kredit pri Novi KBM ali pridobiti več informacij, vas vabijo, da se oglasite v eni izmed njihovih poslovalnic, kjer vas bodo individualno obravnavali in kjer boste z njihovimi zaposlenimi našli najprimernejšo obliko financiranja glede na vaše potrebe.

Na vsa vaša vprašanja bodo z veseljem odgovorili tudi po telefonu ali elektronski pošti.

Vas zanima tudi limit?

Za najvišjo kakovost vašega poslovanja sklenite paket SMART BUSINESS, ki poleg osnovnih bančnih storitev vključuje tudi samodejno odobren limit na računu po enotni, konkurenčni ceni.

Ne spreglejte