SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Telemach predstavlja največjo pokritost s 5G in prenovljene mobilne pakete VEČ 3.0

Oglasno sporočilo

Telemach znova dokazuje, da premika meje mobilne telefonije in ustvarja pravo mobilno revolucijo z vnovično nadgradnjo svojih najbolj prodajanih paketov VEČ. Od zdaj vsi vključujejo neomejeno količino klicev in SMS-sporočil, uporabnikom pa brez doplačila prinašajo tudi gigabitne hitrosti 5G. Najhitreje rastoči mobilni operater namreč uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je zdaj na voljo že po 11 večjih mestih po Sloveniji. S tem uporabnikom ponujajo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo uporabniško izkušnjo 5G.

Telemach_3

Pakete VEČ pri Telemachu od leta 2015, ko so jih prvič predstavili na trgu, nenehno nadgrajujejo tako za nove kot tudi obstoječe uporabnike in tokrat ni nič drugače. Tokrat so z neomejenimi klici razširili paket VEČ, pri katerem so bile do zdaj minute v preostala omrežja omejene na 120 minut. Po novem tako vsi trije paketi, VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ, ponujajo neomejene klice in sporočila in tako postajajo še bolj pregledni in enostavni.

Povečuje pa se tudi količina prenosa podatkov. V paketu VEČ je z današnjim dnem na voljo 5 GB, v paketu ŠE VEČ pa kar 80 GB prenosa podatkov.

Telemach z oktobrom sicer pri paketu VEČ napoveduje manjšo prilagoditev mesečne naročnine, vendar pa uporabnikom z novo spremembo ponuja veliko več vsebine. Za več kot 50 tisoč uporabnikov, ki so za brezskrbno komunikacijo plačevali dodatni paket "neomejeni klici", pa vključitev neomejenih klicev v paket pravzaprav pomeni dodaten mesečni prihranek do tri evre.

Vsem uporabnikom paketov VEČ je po novem brez doplačila na voljo tudi dostop do omrežja 5G brez omejevanja hitrosti. Za zadnje sicer potrebujejo ustrezen mobilni aparat 5G in kartico SIM (USIM ali e-SIM), aktivacija dostopa pa se izvede samodejno.

Telemach_2

"Svoje storitve dopolnjujemo v skladu s pričakovanji uporabnikov ter tehnologijo prihodnosti. Za njeno brezhibno delovanje sta ključna količina ter hitrost prenosa podatkov, in to z nadgrajenimi paketi nedvomno ponujamo. S to spremembo znova dokazujemo svojo inovativnost, usmerjenost na uporabniško izkušnjo in, tako kot že mnogo let, da na trgu nenehno zastavljamo nove trende," je ob tem povedal predsednik poslovodstva družbe Adrian Ježina.

V paket NAJVEČ ostaja brez doplačila vključena tudi glasbena platforma TIDAL Premium z več kot 70 milijoni tujih in domačih skladb vseh zvrsti in 250 tisoč videoposnetki najvišje kakovosti.

Za vse uporabnike, ki do 30. septembra 2021 sklenejo novo ali podaljšajo obstoječe naročniško razmerje za paket VEČ ali ŠE VEČ, pa je brezplačna uporaba storitve TIDAL Premium na voljo promocijsko, za 24 mesecev.

Prava uporabniška izkušnja 5G in gigabitne hitrosti že v 11 slovenskih mestih

Potem ko je Telemach junija kot prvi v Sloveniji predstavil gigabitno omrežje s pravo izkušnjo 5G, uspešno nadaljuje vzpostavitev omrežja pete generacije. Poleg Ljubljane, kjer so postavitev baznih postaj začeli najprej, omrežje 5G zdaj ponujajo tudi v Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Murski Soboti, Novi Gorici, Slovenj Gradcu, Novem mestu, Velenju in na Ptuju, s čimer sledijo strategiji čim hitrejše digitalizacije gospodarstva in družbe.

S kombinacijo obstoječih LTE-spektrov z novimi 3.500 in 700 Mhz, ki so jih pridobili na zadnji dražbi, tako zagotavljajo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi. S tem podjetje znova postavlja tehnološke temelje, ustvarja prednost pred konkurenco ter odgovarja zahtevam po vedno večjih hitrostih in zmogljivostih omrežja.

Telemach_1

Z nenehnimi nadgradnjami paketov in zagotavljanjem visokotehnoloških, kakovostnih in stabilnih storitev Telemach ostaja najhitreje rastoči mobilni ponudnik z jasno vizijo po zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje, kar potrjuje tudi več kot 620 tisoč zadovoljnih uporabnikov.

Naročnik oglasnega sporočila je Telemach, d. o. o. 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin