Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 12. 2016,
9.39

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Alibaba borza trgovanje

Četrtek, 8. 12. 2016, 9.39

6 let, 6 mesecev

PREVZEMITE BREZPLAČNIH 50 EVROV in trgujte z delnicami Alibabe

Oglasno sporočilo

Alibaba.com je v septembru 2014 na NYSE sprožila do takrat največjo začetno ponudbo svojih delnic (IPO) in s tem postala globalna korporacija. Kitajski velikan nenehno dosega dvakratno stopnjo rasti prihodkov, v drugem četrtletju 2016 pa je ustvaril 55-odstotno rast prodaje, kar pomeni največjo rast v zadnjih dveh letih.

Fortrade vsem bralcem Siola podarja brezplačnih 50 evrov za trgovanje s CFD delnic Alibabe.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje s CFD lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko ogledate pravila in pogoje.

Razlogi za rekordno rast

 | Foto:

Eden od glavnih razlogov za nadpovprečno rast dobička je velikanski dohodek od spletnih trženjskih storitev. Digitalno trženje so dodali paleti storitev in s tem združili digitalno trgovino in trženje, kar Alibaba vidi kot recept za uspešno prodajo in plasiranje izdelkov do kupcev.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje s ceno delnic Alibabe lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko ogledate pravila in pogoje.

Nakupovalni festival v številkah

 | Foto:

V petek, 11. novembra, se je na platformi podjetja Alibaba.com začel festival, ki se odvija že sedmo leto v sklopu širšega fenomena "Singles Day". V prvi uri nakupovanja je bilo opravljenih približno 175 tisoč transakcij na sekundo, v prvih petih minutah prodaje pa so dosegli prihodke od prodaje v vrednosti milijarde ameriških dolarjev, skupno pet milijard v prvih dveh urah. Ocenjujejo, da so ta dan na platformi Alibabe ustvarili 14,3 milijarde ameriških dolarjev prihodkov od prodaje.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje s ceno delnic Alibabe lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko ogledate pravila in pogoje.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse stranke, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne pomeni ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Ne spreglejte