SiolNET. Posel danes Novice
1,48

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako iz muhe narediti slona? "Izberite si svojega slona."

1,48

termometer

NetPRO konferenca
Foto: Bojan Puhek

"Zanima me v čem ste izjemni, drugačni, v čem ste posebni, ali ste prvi, izstopajoči? Kaj imate drugačnega?" V tem tiči odgovor na dober PR, pravi strokovnjakinja za odnose z javnostjo Andreja Jernejčič.

Direktorica podjetja Lin&Nil za PR, treninge javnega nastopanja in izobraževanja, menedžerka, strokovnjakinja za odnose z javnostjo je na 3. poslovni konferenci NetPRO predstavila nekaj ključnih elementov dobrega in uspešnega PR-ja.


Preberite še:
"Cristiano Ronaldo bo šel kmalu v pokoj"


Kako iz muhe narediti slona? Kako lahko vaše delo, podjetje, storitev ali produkt naredite bolj prepoznaven? "Vsaka storitev lahko pade kot muhe. Med produkti so lahko samo nianse, zakaj bi torej poročali ravno o vašem produktu. Kako kljub veliki masi produktov ravno vaš produkt narediti zanimiv, da pritegne?" je vprašala zbrane in poudarila, da iskanje razlik med številnimi muhami (produkti, storitvami ...) je ena strategija, a da je to premalo - muhe so še vedno muhe: "Zanima me v čem ste izjemni, drugačni, v čem ste posebni, ali ste prvi, izstopajoči? Kaj imate drugačnega? V čem si inovativen?"

[video: 65639 / ]

Po uspešni predstavitvi produkta, storitve ... pa se v Sloveniji hitro lahko pojavi tudi nevoščljivost, je opozorila. "Če se izpostavljaš, moraš biti pripravljen na odziv, ki ni vedno rožnat. Moraš iti čez to. Le z vsemi feedbacki se lahko izboljšamo," je poudarila in dodala, da si lahko "iz muhe izbereš kakršnega koli slona, lahko je kreativen, lahko je drugačen. PR ni vedno romantičen. So pa momenti, ki so izjemni, ki so vredni tega".

"Najdite svojo zgodbo. Ne gre vedno za veličino. Izberite si svojega slona. Če najdete zgodbo, če veste, kaj boste izpostavili, imate dobre temelje," je sklenila.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin