Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rabuza

Četrtek,
18. 4. 2019,
13.30

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,24

Natisni članek

NetPRO Bizi.si BIZISmart

Četrtek, 18. 4. 2019, 13.30

5 let

Kmalu uradna predstavitev novega orodja biziSMART #video

Rabuza

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,24

Na največji poslovni konferenci NetPRO sta David Miško iz Skupine stroka.si in Alan Sterle iz družbe TSmedia predstavila novo orodje poslovnega imenika bizi.si, ki se bo imenovalo biziSMART. Uradna predstavitev skupnega projekta TSmedie in Skupine stroka.si bo maja.

"Vsi imamo goro podatkov, zdaj pa je prišel čas, da te podatke učinkovito izkoristimo. Sodobna tehnologija lahko za nas opravi suhoparni del, mi pa se osredotočimo na ključne zadeve, torej gremo na teren, se pogajamo s strankami in na koncu sklenemo posel," je na petkovi konferenci NetPRO dejal David Miško, vodja projekta pri Skupini stroka.si, ki je partner TSmedie pri projektu biziSMART.

Vloga marketinga in prodaje se spreminja

Novo orodje bo s pomočjo pametnih orodij za napredno obdelavo podatkov omogočalo pridobivanje kakovostnih podatkov za nadaljnjo trženjsko obdelavo. Z vstopom sodobnih tehnologij, novih metodologij, predvsem pa digitalnih orodij se tudi vloga marketinga in prodaje spreminja

Tako bo videti novo orodje. | Foto: Tako bo videti novo orodje. "Za kar se da učinkovito kvalifikacijo potencialnih kontaktov strank se za obdelavo upoštevajo tudi finančni in drugi parametri podjetja, ki so na voljo v 'običajnem' imeniku bizi.si. Sam sistem omogoča tudi poljubno uporabniško prilagajanje zahtev oziroma kriterije profilacije, prav tako se sistem sam uči," pojasnjuje Alan Sterle, vodja projekta biziSMART pri TSmedii.

Prodajni cikel se spreminja

Po njegovih besedah je biziSMART v sklepni fazi pilotnega projekta pri večjem naročniku. Uradna predstavitev bo v drugi polovici maja.

"Z vnosom novih tehnologij se prodajni cikel spreminja. Ne bomo več opravljali hladnih klicev, ne bomo klicali na pamet," pravi Sterle.

Miško dodaja, da imajo podjetja gore podatkov, ki jih bodo zdaj lahko učinkovito izkoristili. "Sodobna tehnologija lahko za nas opravi suhoparni del, mi pa se osredotočimo na ključne zadeve, torej gremo na teren, se pogajamo s strankami in na koncu sklenemo posel," o novem orodju pravi Miško.

Fotourinki s konference NetPRO:

Fotogalerija
1 / 87
Ne spreglejte