SiolNET. Posel danes Novice
7,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Joc Pečečnik prevzel pomemben položaj

7,37

termometer

Joc Pečečnik
Pečečnik je bil eden izmed vodilnih pobudnikov ustanovitve SBC. Foto: Vid Ponikvar

Skupščina Kluba slovenskih podjetnikov je za predsednika kluba s triletnim mandatom izvolila podjetnika Joca Pečečnika, sicer prvega moža Bežigrajskega športnega parka. Obenem je upravni odbor kluba za izvršno direktorico SBC imenoval Sonjo Šmuc, nekdaj generalno direktorico Gospodarske zbornice Slovenije. Vodenja kluba je prevzela s 1. septembrom.

Pečečnik je bil eden izmed vodilnih pobudnikov ustanovitve Kluba slovenskih podjetnikov, katerega cilj je vzpostavljati in ohranjati vrednoti odgovornega ravnanja s kapitalom in razvoja družbenega okolja, so v sporočilu za javnost pojasnili v Klubu slovenskih podjetnikov (SBC).

Plečnikov stadion za Bežigradom Posel danes Pečečnik upa, da bo MOP nadaljevalo izdajo gradbenega dovoljenja

Novi program SBC bodo podrobneje predstavili 15. oktobra

"SBC združuje lastnike podjetij, ki v slovenski družbi predstavljajo steber odgovornega in razvojnega podjetništva, kar za Slovenijo pomeni ključno paradigmo preživetja, napredka in rasti," so zapisali.

Klub, ki je bil ustanovljen januarja 2014, trenutno šteje 273 članov. Novi program SBC bodo podrobneje predstavili 15. oktobra.

Joc Pečečnik Novice Bežigrajski stadion: Pečečnik vztraja, napovedal je ovadbe in tožbe #video Plečnikov štadion Posel danes Pečečnik bo pojasnil, kaj bo naredil z bežigrajskim stadionom Bežigrajski športni park (BŠP) Novice Pečečnik ostal brez gradbenega dovoljenja za Plečnikov stadion

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin