SiolNET. Posel danes Novice
3,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bojan Požar prevzema televizijski program TV3

3,30

termometer

Bojan Požar, Melania Trump
Foto: Ana Kovač

"Televizijski program TV3 bo poslej upravljala družba Pro TV. V družbi pričakujemo, da se bo televizija TV3 tako še bolj utrdila med prvimi štirimi najbolj gledanimi televizijskimi mrežami v državi," je sporočil direktor Pro TV Bojan Požar.

"Pro TV upravljanje programa TV3 prevzema 1. januarja 2017, prve programske novosti pa bodo predstavljene februarja prihodnje leto. Televizija TV3 bo v kratkem dobila tudi novo programsko vodstvo," je dodal Požar.

Požarjev vložek znaša 3.750 evrov

Bojan Požar je od konca novembra polovični lastnik podjetja za medijsko produkcijo Pro TV, ki ima sedež na naslovu produkcijske hiše VPK. Ta je lani sodelovala pri ustanavljanju televizije Nova24TV. Požarjev vložek znaša 3.750 evrov.

Druga polovica podjetja je v lasti Ivane Jurković, ki je zaposlena v produkcijski hiši Videoprodukcije Kregar (VPK) kot producentka. Jurkovićeva je v podjetje vstopila lani junija. Takrat je bila glavna dejavnost podjetja video in filmska produkcija, z vstopom Požarja pa se je spremenila v medijsko produkcijo.

S Pečečnikom sta se lani lotila medijskega projekta, toda ...

Požar se je lani skupaj s podjetnikom Jocem Pečečnikom lotil projekta upravljanja 44 blagovnih znamk v lasti propadlega podjetja Delo Revije, a sta se kmalu sprla, projekt pa je padel v vodo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 13
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin