SiolNET. Posel danes Novice
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bohinjci kriptomilijonarju odobrili rušenje legendarnega hotela

10

termometer

Hotel Zlatorog
Hotel Zlatorog v Ukancu Foto: STA

Bohinjski občinski svetniki so veseli, da se bo območje s propadajočim hotelom Zlatorog v Ukancu zdaj vendarle uredilo.

Občinski svetniki Bohinja so v prvem branju podprli občinski podrobni prostorski načrt za rekonstrukcijo hotela Zlatorog v Ukancu, ki jo načrtuje njegov novi lastnik Damian Merlak. Kot so pojasnili snovalci prostorske ureditve, se načrtovana arhitektura prilagaja krajinski sliki območja, pri čemer bodo zdajšnji hotel porušili in zgradili nove sodobne hotelske stavbe. Svetniki so bili s predstavljeno zasnovo zadovoljni. Veseli so, da se bo območje s propadajočim hotelom zdaj vendarle uredilo.

Damian Merlak Digisvet Merlak: Odločitev je padla, ko je kolega kupil dva lamborghinija Zabava Merlak Grošelj Trendi Opazili smo: samska Špela Grošelj na jahti kriptomilijonarja Merlaka

Vrata kmalu odpira Hotel Bohinj

Že v kratkem bo vrata odprl povsem prenovljen Hotel Bohinj, ki prav tako spada v Merlakovo skupino Alpinia. Leto dni trajajoča prenova se bliža koncu, prve goste pa naj bi hotel sprejel ob začetku poletne sezone. V Alpinii so veseli podpore lokalne skupnosti in pozitivnih odzivov na obuditev hotelskega turizma v Bohinju. "Zavedamo se, da mora Bohinj ostati prijazen domačinom in na drugi strani ponuditi visoko raven ponudbe gostom," poudarjajo v turističnem podjetju Alpinia.

Bohinj Novice Kolesa, kopalke, napihljive blazine … Nove omejitve v Bohinju.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin