Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
6. 11. 2021,
10.06

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,24

Natisni članek

Nika Čukur Gordana Grandošek Whiddon Špela Kastelic Andreja Medvedič Pika Zrim Carmen Osovnikar The Real Housewives Slovenija: Vražje dame Vražje dame

Sobota, 6. 11. 2021, 10.06

2 leti, 5 mesecev

Ozračje med vražjimi damami se bo zaostrilo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,24

Nocoj ob 21. uri si boste na Planetu lahko ogledali šesto epizodo šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame. Šov bo postregel z iskrenimi izpovedmi, zabavo in smehom ter seveda športnimi aktivnostmi, med vražjimi damami pa bo prišlo tudi do prvih trenj. 

Že v začetnem delu epizode šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame bo Carmen Osovnikar stopila na žulj Piki Zrim s svojo direktnostjo. Še večjemu trenju pa bomo lahko priča med Gordano Grandošek Whiddon in Piko Zrim. Pika bo Gordano s svojim obnašanjem dodobra ujezila, Gordana pa jo bo zato označila za izredno nespoštljivo. Kaj bo povod za to, lahko izveste že v nocojšnji epizodi. 

Vražje dame | Foto:

V zgornjem videu si lahko ogledate, kakšni komentarji so na večerji Carmen Osovnikar in njenih prijateljic padali na račun ostalih vražjih dam. Štajersko ekipo je Carmen opisala kot bolj energično, živahno in odprto, pri opisu Ljubljančank pa ji priskočila na pomoč prijateljica Ana: "One so stare. Res upam, da jaz ne bom taka 'limonca', ko bom toliko stara," je dejala brez zadržkov.

Planet TV To je bil razlog, da vražja dama ni mogla zadržati solz #foto

Carmen Osovnikar je nato razkrila, kaj je tisto, kar jo najbolj moti pri ostalih damah: "Jaz sem direktna in povem, tako kot je. One pa ne povedo stvari direktno. Najprej se delajo, da je vse v redu, ko se obrneš stran, pa nič več ni v redu." Dodala je še, da bi glede na njihova leta morale biti še bolj iskrene kot ona, ki je mlajša.

Planet TV To so govorice, ki se širijo o vražji dami #video

Carmen je dodala še, da se z ostalimi vražjimi damami ne more tako odkrito in sproščeno pogovarjati. "Ene so malo zadržane, druge se nočejo pogovarjati o določenih stvareh," je povedala. S prijateljicami je nato delila še izkušnjo iz Budimpešte: "Oko sem vrgla na natakarja, ki nam je stregel. One pa so mi rekle, kako si lahko ogledujem natakarja, če je tu toliko drugih bogatih moških." Ena od prijateljic je na to postregla s komentarjem: "Zanimivo, da so tako plitke."

Več zanimivega dogajanja sledi v nocojšnji oddaji The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, ki si jo lahko ogledate nocoj ob 21. uri na Planetu.

Exatlon
Planet TV Od Exatlona se poslavlja Noemi #video
Vražje dame
Planet TV Tako je vražja dama poimenovala svoje oprsje
Vražje dame
Planet TV Kdaj bleknem kaj tudi na prvo žogo #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouYubu in na strani Planeta na Facebooku, zamujene dele pa bomo lahko spremljali tudi na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo. 
Ne spreglejte