SiolNET. Planet TV Večerja za 5: Na deželi
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Gostiteljico je skrbelo, da bodo imeli gostje prebavne težave #video

0,15

termometer

V nocojšnji oddaji Večerja za 5: Na deželi, ki bo na sporedu ob 21.05 na Planetu, bo svoje kuharske veščine in gostoljubnost pokazala Sonja, ki je znana po tem, da ne špara jezika. V glavni jedi bo sestavina, ki je nobeden od gostov prej ni poznal, po Sonjinih besedah pa lahko zelo pohitri prebavo.

Večerja za 5 Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Večerja za 5

Sonja bo nocojšnjim gostom pri glavni jedi ponudila tudi topinambur, ki je krompirju podobna zelenjava. Navedla jo je tudi med sestavinami svojega tokratnega jedilnika, a nikomur od gostov ta ni bil preveč poznan, zato je ob večerji o tem povedala več.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Večerja za 5: Na deželi bo ta teden obiskala Savinjsko dolino z okolico

"Topinambur je iz Južne Amerike in zraste do tri metre. Vmešan je tukaj notri, sicer pa je zdravilen in je zelo dober in uporaben za prebavo. Jo hitro požene, tako da ga nisem dala preveč noter, da ne bi ..." je razlagala Sonja, Dragica pa jo je prekinila in vprašala: "A da ne bi imeli teh težav?" Jožica ob tem ni mogla zadrževati smeha.

Kolo sreče Planet TV Osebni trener osupnil: v enem letu pojedel kar 50 kilogramov čokoladnega namaza #video

"Meni se zdi, da je bilo te priloge, da bi začela tako hitro delovati, absolutno premalo," je še komentirala Dragica. Več v zgornjem videu.

Ali so se gostje tovrstnim težavam res uspešno izognili, izveste tudi v nocojšnji oddaji.

Kulinarična dogodivščina Večerja za 5: Na deželi je v tem tednu v Savinjski dolini z okolico. Oddaja je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21. uri. Ne zamudite!

  Galileo Planet TV Nepremičninskemu mogotcu zastavili deset nič kaj prijetnih vprašanj #video Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta razkrila neverjeten znesek, ki ga je zaslužila v treh dneh na OnlyFans
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin