Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 3. 2019,
7.55

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,50

Natisni članek

Planet TV Ženska

Petek, 8. 3. 2019, 7.55

3 leta, 10 mesecev

Nocoj se z novimi epizodami vrača Ženska!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,50

Na Planetu si boste lahko že nocoj ogledali nove dele Ženske, saj bo ob 20. uri premiera nove sezone. Na sporedu bosta dva dela zapored. Radovednost bo tako vendarle potešena, saj se je prejšnaj sezona končala s šokantnim dogodkom ...

V prvi sezoni čustvene serije Ženska smo spoznali mlado vdovo Bahar, mamo dveh otrok, ki se je zaljubila v Sarpa, a po nekaj letih skupne sreče Bahar ovdovi in ostane sama z dvema majhnima otrokoma. Zdaj se posveča skrbi za otroka, v največjo oporo pa ji je še vedno ljubezen do pokojnega moža. Ko se po več letih v njeno življenje ponovno vrne njena mama, se mora Bahar soočiti s svojo preteklostjo in spozna, da morda ni bila povsem takšna, kot se je spominja.

Doruk je zagledal svojega očeta ... | Foto: Doruk je zagledal svojega očeta ...

Prva sezona se je končala na parkirišču, kjer je mali Doruk zagledal svojega očeta Sarpa in ga prepoznal s fotografij. Zdaj bomo videli, kaj se je zgodilo po tem, saj bo že ob 20. uri na Planetu prvi del druge sezone izjemno priljubljene serije.

Že zdaj pa lahko preverite vsebino prvih dveh delov Ženske:

Arif pripelje Bahar in otroka pred bolnišnico, kjer Doruk na parkirišču vidi svojega očeta Sarpa. Ta pride v bolnišnico na obisk k Enverju. Sarp v bolnišnici sreča Umita, v tistem trenutku pa ga pokliče Piril in ga prosi, naj takoj pride domov. Doruk pove mami in sestri, da je videl očeta.

Sarp misli, da je njegova mama poskušala ubiti njegova sinova, in je ves iz sebe. Piril se spominja trenutka, ko je našla Sarpa. Doruk vztraja pri tem, da je videl očeta, Arif pa se zaradi tega počuti ogroženega in vpraša Bahar, ali bi sprejela Sarpa nazaj, če bi se izkazalo, da je živ.

Ženska | Foto:

Žensko lahko spremljate ta in prihodnji petek ob 20. uri na Planetu. V ponedeljek, 18. marca, bo na sporedu zadnji del Istanbulske neveste, že prihodnji dan, 19. marca, pa bo Ženska na sporedu že ob 19. uri.
 
Özge Özpirinçci
Planet TV Zvezdnica serije Ženska neprepoznavna na podelitvi nagrad
Istanbulska nevesta
Planet TV Pet nevest Istanbulske neveste #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte